Acasă Cum sa... Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu câțiva ani nimeni nu credea că într-o zi smartwatch-urile vor putea reda melodii și videoclipuri. Dar astăzi, majoritatea ceasurilor emblematice sunt capabile de aceste lucruri și chiar mai multe. Este și cazul ceasurilor inteligente Samsung, printre care și Galaxy Watch 3.

Ceasurile inteligente Samsung au funcții inovatoare, cum ar fi redarea de videoclipuri, melodii, mesaje WhatsApp și sesiuni de antrenament. Noul Samsung Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch de primă generație, toate au aceste caracteristici.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Acum, principala preocupare aici este că ai nevoie de un difuzor pentru a reda toate aceste fișiere video sau audio. În noul Watch 3, este obișnuit să asculți o voce prin difuzor, dar nu este capabil să redea toate fișierele. În această situație, puteți conecta căști sau căști Bluetooth la seria Galaxy Watch. Căștile sunt atât de inovatoare în zilele noastre, încât le puteți controla cu vocea și multe alte comenzi. Căștile populare precum Galaxy Buds Pro, Realme Buds Q2, Google Pixel Buds 2 și multe altele acceptă ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch.

Iată cum să conectați căștile Bluetooth la Galaxy Watch 3:

Pentru a fi mai ușor, iată ghidul nostru, prin TizenHelp, despre cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la Galaxy Watch 3.

  • 1. Deschideți Galaxy Watch 3. Samsung a furnizat toate setările din smartwatch. Dacă sunteți un utilizator nou, atunci mai întâi împerecheați noul ceas și apoi deschideți-l.
  • 2. Accesați Setări. Pe ceas, deschideți meniul Setări. Puteți să-l deschideți din Meniu sau să trageți ecranul de sus în jos. Aici, găsiți comanda rapidă sau pictograma Setări și faceți clic pe ea.
  • 3. Selectați opțiunea Conexiune. Opțiunea Conexiune de pe dispozitivul portabil este de a conecta diferite dispozitive și servicii la ceas. Mergeți mai departe și deschideți Conexiuni!
  • 4. Căutați opțiunea Bluetooth. Opțiunea Bluetooth vă permite să conectați diferitele căști sau căștile Bluetooth la dispozitiv.
  • 5. Activați opțiunea. În mod implicit, funcția Bluetooth este dezactivată sau pentru a economisi bateria. Pentru a activa Bluetooth manual, apăsați comutatorul.
  • 6. Acum, alegeți opțiunea Bluetooth Audio. În opțiunea Audio Bluetooth, atingeți butonul Scanare, apoi puteți vedea numele căștilor sau căștilor Bluetooth. Dacă nu vedeți niciun nume, atunci puneți Galaxy Buds lângă Watch 3. Acestea vor deveni imediat vizibile pe ceas.
  • 7. Aici, asociați căștile sau căștile Bluetooth. Acesta este ultimul pas pentru conectarea căștilor. Când atingeți opțiunea Conectare sau Asociere, căștile se vor conecta la Galaxy Watch 3.

Este posibil ca acești pași să dureze ceva timp. Dar, în cele din urmă, vă puteți conecta căștile la smartwatch. De exemplu, căștile Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Pro le puteți conecta fără probleme la Samsung Galaxy Watch 3. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2. Acum vă puteți bucura de toate aceste servicii audio și video pe ceasul dvs. inteligent Samsung.

Stiri

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...

Prețurile în Europa pentru Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Buds 2

Evenimentul Samaung Galaxy Unpacked 2021 din 11 august este bătut în cuie. Știm ora și ce dispozitive vor fi lansate. Acum au...

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...