Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

349
Cum sa conectați castile sau castile Bluetooth la Galaxy Watch 3
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu câțiva ani nimeni nu credea că într-o zi smartwatch-urile vor putea reda melodii și videoclipuri. Dar astăzi, majoritatea ceasurilor emblematice sunt capabile de aceste lucruri și chiar mai multe. Este și cazul ceasurilor inteligente Samsung, printre care și Galaxy Watch 3.

Ceasurile inteligente Samsung au funcții inovatoare, cum ar fi redarea de videoclipuri, melodii, mesaje WhatsApp și sesiuni de antrenament. Noul Samsung Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch de primă generație, toate au aceste caracteristici.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Acum, principala preocupare aici este că ai nevoie de un difuzor pentru a reda toate aceste fișiere video sau audio. În noul Watch 3, este obișnuit să asculți o voce prin difuzor, dar nu este capabil să redea toate fișierele. În această situație, puteți conecta căști sau căști Bluetooth la seria Galaxy Watch. Căștile sunt atât de inovatoare în zilele noastre, încât le puteți controla cu vocea și multe alte comenzi. Căștile populare precum Galaxy Buds Pro, Realme Buds Q2, Google Pixel Buds 2 și multe altele acceptă ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch.

Iată cum să conectați căștile Bluetooth la Galaxy Watch 3:

Pentru a fi mai ușor, iată ghidul nostru, prin TizenHelp, despre cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la Galaxy Watch 3.

  • 1. Deschideți Galaxy Watch 3. Samsung a furnizat toate setările din smartwatch. Dacă sunteți un utilizator nou, atunci mai întâi împerecheați noul ceas și apoi deschideți-l.
  • 2. Accesați Setări. Pe ceas, deschideți meniul Setări. Puteți să-l deschideți din Meniu sau să trageți ecranul de sus în jos. Aici, găsiți comanda rapidă sau pictograma Setări și faceți clic pe ea.
  • 3. Selectați opțiunea Conexiune. Opțiunea Conexiune de pe dispozitivul portabil este de a conecta diferite dispozitive și servicii la ceas. Mergeți mai departe și deschideți Conexiuni!
  • 4. Căutați opțiunea Bluetooth. Opțiunea Bluetooth vă permite să conectați diferitele căști sau căștile Bluetooth la dispozitiv.
  • 5. Activați opțiunea. În mod implicit, funcția Bluetooth este dezactivată sau pentru a economisi bateria. Pentru a activa Bluetooth manual, apăsați comutatorul.
  • 6. Acum, alegeți opțiunea Bluetooth Audio. În opțiunea Audio Bluetooth, atingeți butonul Scanare, apoi puteți vedea numele căștilor sau căștilor Bluetooth. Dacă nu vedeți niciun nume, atunci puneți Galaxy Buds lângă Watch 3. Acestea vor deveni imediat vizibile pe ceas.
  • 7. Aici, asociați căștile sau căștile Bluetooth. Acesta este ultimul pas pentru conectarea căștilor. Când atingeți opțiunea Conectare sau Asociere, căștile se vor conecta la Galaxy Watch 3.

Este posibil ca acești pași să dureze ceva timp. Dar, în cele din urmă, vă puteți conecta căștile la smartwatch. De exemplu, căștile Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Pro le puteți conecta fără probleme la Samsung Galaxy Watch 3. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2. Acum vă puteți bucura de toate aceste servicii audio și video pe ceasul dvs. inteligent Samsung.