Cum să configurați noul Samsung Galaxy A53: un ghid pas cu pas

1361
Cum sa configurati Samsung Galaxy A53
Sursa foto: xda-developers.com

Samsung Galaxy A53 5G este unul dintre cele mai bune smartphone-uri la un preț în jur de 500 de euro. Pe lângă faptul că oferă un design încântător și hardware puternic, oferă, de asemenea, cel mai bun suport software din clasă, care depășește chiar unele dintre cele mai bune produse emblematice de pe piață. Galaxy A53 este unul dintre cele mai bine vândute telefoane Samsung din acest an.

Dacă tocmai ați cumpărat un Samsung Galaxy A53 și doriți ajutor pentru a-l configura, ați ajuns la locul potrivit. Urmați acești pași simpli pentru a configura cu succes telefonul Galaxy A53 după ce l-ați scos din cutie. Pare un lucru banal, dar nu este chiar așa. Sunt mai mulți pași de parcurs și o configurare corectă vă va arăta adevăratul potențial al acestui excelent smartphone.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Ghid de configurare pas cu pas pentru Samsung Galaxy A53

Configurarea este destul de simplă pentru cei care își schimbă des telefonul și pentru cei familiarizați cu telefoanele Samsung Galaxy. Dar poate fi mai greu pentru cei care au pentru prima dată un telefon Samsung sau pentru cei care merg mult timp cu un telefon și trec după mai mulți ani la unul nou. Deci, urmați pașii de mai jos, via XDA-Developers, pentru a configura un Samsung Galaxy A53.

 • După ce ai scos pe Samsung Galaxy A53 din cutie, este timpul să-l pornești. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire din partea stângă până când vedeți sigla Samsung pe ecran. Așteptați până când pornește telefonul.
 • Pe ecranul de bun venit, alegeți limba dorită. Dacă aveți o capacitate specială, puteți accesa și funcțiile de accesibilitate pentru a vă ghida prin configurare. Selectați Start după ce sunteți gata.
 • Bifați casetele de selectare de lângă Politica de confidențialitate și Acordul de licență pentru utilizatorul final. Nu poți continua fără a le accepta. Trimiterea datelor de diagnosticare este opțională. Ajută Samsung să îmbunătățească software-ul și serviciile prin colectarea de date despre modul în care folosiți telefonul, blocarea aplicației etc. Apăsați „De acord” pentru a trece la următorul ecran.
 • Examinați permisiunile pentru aplicațiile și serviciile Samsung. Este posibil ca unele funcții să nu funcționeze imediat dacă decideți să dezactivați unele permisiuni. De exemplu, dacă refuzați permisiunea telefonului, nu veți putea prelua sau respinge apeluri folosind căștile. Dar le puteți activa oricând din Setările dispozitivului mai târziu. Faceți clic pe De acord când ați făcut modificările necesare.

Wi-Fi și date mobile pe Galaxy A53

 • Este timpul să vă conectați telefonul la internet pentru a finaliza restul configurării. Selectați rețeaua dvs. Wi-Fi din lista de rețele disponibile și introduceți parola pentru a vă conecta telefonul. Dacă nu aveți Wi-Fi, puteți utiliza și date mobile (presupunând că ați introdus cartela SIM). De asemenea, puteți configura telefonul offline, dar veți rata pașii critici, cum ar fi adăugarea contului dvs. Google și restaurarea copiei de rezervă.
 • Odată ce datele Wi-Fi/mobile sunt conectate, telefonul va verifica dacă există actualizări în așteptare.
 • Pe următorul ecran, veți fi întrebat dacă doriți să copiați aplicații și date de pe vechiul smartphone. Alegeți Următorul și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă restabili aplicațiile, fotografiile, contactele și alte date. Dacă doriți să începeți din nou, alegeți Nu copiați.
 • Vi se va solicita să vă conectați cu contul Google pe următorul ecran. Acest lucru este necesar pentru a vă permite să accesați Magazinul Play și alte servicii Google. Introduceți adresa de Gmail/numărul de telefon și parola pentru a vă conecta. Dacă nu vă amintiți aceste detalii, utilizați opțiunile Am uitat e-mail sau Am uitat parola pentru a vă recupera contul. De asemenea, puteți crea un cont nou din acest ecran.
 • Acceptați Termenii și condițiile Google, Termenii și condițiile Google Play și Politica de confidențialitate și treceți la pasul următor.
 • Examinați setările de backup, locație și întreținere a dispozitivului. Țineți activat opțiunea Backup pe Google Drive, astfel încât aplicațiile, datele aplicației, contactele și setările dispozitivului să facă backup automat pe Google Drive. Dacă nu doriți ca aplicațiile să acceseze locația dispozitivului dvs., puteți dezactiva aici permisiunile de scanare a locației și Wi-Fi.

Configurați securitatea pentru Samsung Galaxy A53 5G – model, PIN, parolă

 • Acum, vi se va solicita să configurați o metodă de securitate a dispozitivului pentru a vă proteja telefonul. Amprentele digitale este cea mai sigură opțiune, dar dacă preferați confortul decât protecția suplimentară, puteți alege și recunoașterea feței. De asemenea, puteți configura un model de blocare, un PIN sau o parolă pe Galaxy A53. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a configura metoda de securitate dorită.
 • În continuare, veți fi întrebat dacă doriți să instalați aplicații suplimentare. Acestea includ aplicații Samsung în prima parte și aplicații terțe, cum ar fi LinkedIn și Microsoft Office. Dacă nu le doriți, debifați casetele și selectați Ok.
 • Așteptați ca telefonul să aplice setările și pregătiți lucrurile. S-ar putea să trebuiască să vă uitați la acest ecran timp de câteva minute.
 • Vi se va solicita din nou să instalați aplicații recomandate, care nu sunt altceva decât aplicații regionale terță parte. Puteți să le ignorați sau să le instalați după cum credeți de cuviință și selectați Următorul.
 • Ultimul pas implică adăugarea contului tău Samsung. Dacă doriți să utilizați servicii Samsung precum Samsung Health, veți avea nevoie de un cont Samsung. Acesta este un pas complet opțional și îl puteți face oricând mai târziu selectând Omite.
 • Asta e! Selectează Terminare și ești gata să folosești noul tău Samsung Galaxy A53.

Galaxy A53 nu este un telefon scump, dar nici foarte ieftin. Astfel, folosirea unei huse de protecție va ajuta să vă păstrați telefonul nou-nouț în siguranță împotriva căderilor, loviturilor și zgârieturilor.