Cum să adăugați contacte de urgență pe un telefon Samsung Galaxy

44
Cum sa adaugati contacte de urgenta pe un telefon Samsung Galaxy
Sursa foto: knowtechie.com

Gadgeturile noastre reprezintă o parte importantă din viața noastră, așa că adăugarea de funcții de sănătate și siguranță are sens. Pentru proprietarii de Samsung Galaxy, veți dori să știți cum să adăugați contacte de urgență pe telefoanele voastre.

Dacă dețineți un telefon Samsung Galaxy, puteți adăuga contacte de urgență și informații medicale care sunt accesibile chiar și atunci când dispozitivul este blocat. Cele două instrumente de siguranță nu numai că vă ajută să chemați ajutoare atunci când lucrurile devin periculoase, dar îi ajută și pe primii care au intervenit să gestioneze mai bine situația dacă sunteți incapabil.

Cum să adăugați contacte de urgență la un telefon Samsung

Ambele funcții sunt ușor de configurat și ușor de accesat. Mai jos vă arătăm, via Knowtechie, cum să adăugați contacte de urgență și informații medicale pe telefonul dvs. Samsung Galaxy. Dacă aveți pe cineva pe care doriți să îl contactați în caz de urgență, iată cum puteți adăuga o persoană de contact de urgență la telefoanele Samsung Galaxy:

  • Deschideți aplicația Contacte de pe telefon și atingeți Numele profilului
  • Derulați în jos și selectați Contacte de urgență
  • Atingeți pictograma Editați
  • Atingeți Adăugați membru
  • Selectați un contact de urgență și atingeți Terminat. Pentru a utiliza pe cineva ca un contact de urgență, trebuie să îl adăugați în aplicația Contacte
  • Atingeți Salvați pentru a finaliza procesul

După ce ați adăugat una sau mai multe persoane de contact de urgență, dvs. sau altcineva le puteți apela din ecranul de blocare fără a debloca telefonul. Pentru a face acest lucru, glisați în sus pentru a afișa promptul de deblocare. Apoi atingeți Apel de urgență și selectați contactul corespunzător.

Cum să adăugați informații medicale la un telefon Samsung

Pe lângă adăugarea de contacte de urgență, puteți adăuga și informații medicale care sunt accesibile atunci când telefonul este blocat. Iată cum să o faci:

  • Deschideți aplicația Contacte de pe telefon și atingeți Numele profilului
  • Derulați în jos și selectați Informații medicale, citiți solicitarea și atingeți Confirmați
  • Introduceți informațiile dumneavoastră medicale și atingeți Salvați

Acum, când încercați să efectuați un apel de urgență în timp ce telefonul este blocat, pe tastatură va apărea un buton Informații medicale după ce ați adăugat informațiile.

Dar, adăugarea de contacte de urgență este o idee bună? Dacă aveți contacte de urgență pe telefon, vă poate ușura viața. Oferă o modalitate pentru alții de a contacta oamenii în numele tău. În plus, dacă aveți o afecțiune gravă sau luați medicamente, adăugarea informațiilor dumneavoastră medicale ar putea ajuta primii respondenți să înțeleagă mai bine situația în caz de urgență.

Cu toate acestea, oricine vă ridică telefonul va avea acces la aceste informații, așa că ar fi înțelept să evitați să adăugați ceva ce nu ați dori să cadă în mâini greșite.