Cum să dezactivați 5G pe telefonul dvs. Samsung Galaxy

301
Cum sa dezactivati 5G pe telefonul Samsung Galaxy
Sursa Foto: SamMobile.com

Portofoliul de smartphone-uri Samsung 5G crește foarte mult cu fiecare nou trimestru. Dar în timp ce vânzările de telefoane 5G cresc rapid, infrastructura 5G pe multe piețe se extinde mult mai lent. Dacă dețineți un telefon Samsung Galaxy 5G, dar nu aveți acces la o rețea 5G, s-ar putea să luați în considerare dezactivarea 5G în scopul economisirii duratei de viață a bateriei.

Sau poate credeți că 5G vă atacă ADN-ul sau celulele cenușii. Vă amintim că undele 5G nu sunt ionizante, adică nu au suficientă energie pentru a provoca leziuni celulare. Nu a putut fi dovedit medical acest lucru, în ciuda mai multor teste, conform SamMobile. Da sunt supoziții, dar atât. Dar dacă nu sunteți convinși de acest lucru puteți lua în considerare dezactivarea 5G pe telefoanele Samsung Galaxy.

Cum să dezactivați 5G pe telefoanele Samsung Galaxy

Oricare ar fi cazul, puteți dezactiva 5G pe telefonul dvs. Samsung Galaxy în orice moment, foarte ușor și simplu. Iată cum să dezactivați 5G pe telefonul dvs. Galaxy:

Mai întâi, va trebui să deschideți aplicația Setări pe telefonul Samsung Galaxy și să accesați Conexiuni. Apoi, accesați Rețele mobile, după care atingeți Mod rețea și selectați orice opțiune disponibilă în meniul derulant, în afară de 5G! Puteți selecta 4G / LTE / 3G / 2G (conectare automată). LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

De preferință, veți dori să treceți la 4G, nu la LTE / 3G / 2G (conectare automată), cu excepția cazului în care doriți să renunțați și la 4G.

Rețineți că telefonul dvs. va opri automat 5G atunci când nu poate detecta sau conecta la o rețea 5G! Deci cip-ul 5G din dispozitivul Samsung Galaxy nu va funcționa constant și va consuma energie fără un motiv întemeiat. Acest lucru se întâmplă în toate telefoanele 5G, indiferent că aveți un Galaxy S21, un Galaxy A52 5G sau un Galaxy A32 5G. Dar dacă doriți să împiedicați telefonul să încerce să găsească rețele 5G, puteți limita dispozitivul la celelalte rețele urmând pașii de mai sus.