Cum să dezactivezi Samsung Wallet pe telefoanele Galaxy

107
Samsung_Wallet
Sursă foto: SamsungGlobalNewsroom

Dacă sunteți fidel ecosistemului Samsung portofelul Samsung Wallet este de un real folos. Portofelul Samsung este aplicația proprie a companiei, care este acum integrată cu Samsung Pass și, în cea mai mare parte, funcționează foarte bine. Cu toate acestea, Google Wallet este deja acolo, există de ceva timp și este de fapt mai bun decât ceea ce Samsung are de oferit.

Totuși, dacă din varii motive vreți să dezactivați Samsung Wallet – Portofelul Samsung, puteți face acest lucru. Deci, dacă vrei să afli cum să dezactivezi portofelul Samsung, urmează pașii de mai jos și vei afla cum să faci acest lucru. Nu este deloc greu. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Google Wallet și Samsung Wallet!

Acum, în mod ideal, nu ar trebui să fie nevoie să dezactivați portofelul Samsung în primul rând. Cu toate acestea, din momentul în care vă configurați telefonul pentru prima dată, o să vedeți că aplicația este atât de bine integrată în One UI încât aveți acces la ea oriunde doriți. Aceasta se află tot timpul în bara de navigare prin gesturi și poate fi enervantă dacă utilizați navigarea prin gesturi. De exemplu, glisarea în sus aduce uneori portofelul în loc să ajungeți sarcina pe care urma să o faceți inițial.

Sursă foto:Samsung

În plus, a avea două aplicații pentru portofel poate provoca uneori un conflict între Google Wallet și Samsung Wallet. Se poate întâmpla ca o aplicație să șteargă informațiile de plată salvate în cealaltă aplicație, potrivit Wccftech. Au fost cazuri, cei drept rare, când Samsung Wallet a șters toate informațiile de plată din Google Wallet. Dacă doriți să dezactivați portofelul Samsung, urmați pașii de mai jos:

  • Deschideți aplicația Samsung Wallet pe telefon.
  • Odată ce sunteți în aplicație, atingeți Toate.
  • Acum alegeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și alegeți Setări.
  • Acum alegeți Acces rapid și apoi apăsați pe gestul Glisați în sus.
  • Asigurați-vă că dezactivați toate comutatoarele.

Odată ce ați terminat cu asta, ați terminat aproape procesul de dezactivare a portofelului Samsung. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți un pas mai departe și să scăpați complet de ea, asigurându-vă că nu se încurcă cu Google Wallet sau cu altă aplicație, atunci o puteți dezinstala complet. Din fericire, Samsung vă permite acum să faceți acest lucru și nu veți rămâne cu o aplicație Wallet mai veche. Puteți să o descărcați din nou dacă simțiți nevoia să utilizați din nou aplicația.