Cum să înlocuiți o cască Samsung Galaxy Bud pierdută

73
galaxy Buds
Sursă foto: Samsung

Pierderea unui mugur (cască) Galaxy Bud poate fi de multe ori, ca să folosim un jargou de multe ori uzual, nasoală. Dar, nu trebuie să vă pierdeți niciodată speranța. În general căștile Galaxy Buds sunt grozave, mai ales atunci când sunt asociate cu unul dintre cele mai bune telefoane Samsung. Totuși, dimensiunea lor mică și portabilitatea incredibilă pot fi o sabie cu două tăișuri.

De multe ori căștile sunt aruncate rapid într-un rucsac sau în buzunar și, de asemenea, sunt foarte ușor de rătăcit. Dacă îți cade o cască din ureche din diferite cauze, chiar dacă nu intri în panică, intri la idei. În unele cazuri, pierderea unui mugur (bud) dintr-o pereche înseamnă că veți plăti pentru a înlocui setul, dar nu este cazul cu multe din căștile wireless Samsung Galaxy Buds. Puteți înlocui o cască pentru mai puțin decât achiziționând un nou set.

Cel mai bun mod de a evita înlocuirea prin cumpărare a unei căști Galaxy este să nu o pierzi. Dacă totuși se întâmplă, utilizați aplicația Galaxy Wearable pentru a o localiza și apoi recupera, potrivit AndroidPolice. Iată cum:

  • Descărcați și instalați aplicația Galaxy Wearable din Magazinul Play.
  • Deschideți aplicația și, când vi se solicită, faceți clic pe Permite pentru a găsi dispozitivele pierdute.
  • După ce aplicația scanează dispozitivele, faceți clic pentru a adăuga accesoriile pe care doriți să le urmăriți, inclusiv Galaxy Buds.
  • Din ecranul de pornire Galaxy Wearable, selectați Find My Earbuds, apoi apăsați Start.

Căștile, chiar dacă sunt în gaură de șarpe, încep să sune, sunetul devenind tot mai puternic timp de trei minute. Dacă funcția Find My Earbuds – Găsește-mi căștile nu funcționează, este posibil să fie din cauza interferențelor din zonă. Deci nu disperați! Închideți și deschideți carcasa pentru căști pentru a reporni asocierea Bluetooth, apoi încercați din nou Găsiți căștile mele.

Dacă ați pierdut o cască, din varii motive sau ați deteriorat una și nu poate fi reparată, aveți câteva opțiuni pentru înlocuirea ei. Pe vremuri, era posibil să înlocuiți o singură căscă doar apelând la Samsung, făcând o programare pentru achiziționarea uneia de la un Centru de service Samsung certificat. Cu toate acestea, acesta nu mai este cazul. Acum Samsung colaborează cu Best Buy pentru serviciile sale de reparații.

Aceasta înseamnă că cel mai bun pariu pentru a înlocui un Galaxy Bud pierdut este să căutați pe eBay sau pe un site similar de after-market pentru alții care au pierdut o cască. Ca și în cazul oricărei achiziții pe eBay, cumpărați numai de la vânzători cunoscuți și întrebați despre calitatea (funcționalitatea și proveniența) înlocuitorului înainte de a cumpăra.

Cealaltă opțiune este să achiziționați noi căști Galaxy Buds, dar asta nu înseamnă că trebuie să plătiți prețul întreg. Unii comercianți cu amănuntul, inclusiv Samsung, vă permit să schimbați carcasa de încărcare și căștile rămase dacă achiziționați nou set de căști. Samsung acceptă o singură carcasă Galaxy Bud prin programul său de schimb.

Deși probabil veți plăti mai mult pe această cale decât să cumpărați un Bud folosit de pe eBay, este o economie față de prețul complet al unui nou set de căști.

O chestie excelentă pentru căștile Buds este că există o mare piață de schimb pentru înlocuirea unei căști Galaxy Buds. Deci, nu vă pierdeți speranța dacă pierdeți o cască Galaxy Buds 2, Galaxy Buds 2 Pro sau a unui alt model.