Samsung Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2: ce diferențe sunt?

307
Samsung Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2
Sursă foto: Google

Rivalitatea între frați înseamnă caracteristici mai bune pentru tine la sfârșitul zilei. Portofoliul de produse Samsung conține acum atât versiuni Pro, cât și versiuni non-Pro ale căștilor wireless Galaxy Buds 2. Dar, cât de diferite sunt aceste două modele? În afară de faptul că Galaxy Buds 2 Pro sunt mai noi decât Galaxy Buds 2, mai există ceva diferit? Vei vedea mai jos.

S-ar putea părea că Samsung concurează împotriva lui însuși. Dar, după cum se dovedește, Galaxy Buds 2 Pro și Galaxy Buds 2 au câteva diferențe cheie, în ciuda numelor similare ușor confuze. Vom arunca o privire la cele două, via AndroidAuthority, pentru a vedea în ce mod diferă cele două seturi – Galaxy Buds 2 Pro și Galaxy Buds Pro. În partea de jos aveți și un tabel cu specificațiile și caracteristicile celor două față în față.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Design: Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2

Aceste două seturi sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește forma generală și designul. Ambele sunt căști mici, aproximativ ovale, cu vârfuri din silicon atașate la un capăt. Există o tulpină mai puțin pronunțată pentru a atașa vârfurile urechilor pe Buds 2 Pro și există mai multă masă chiar deasupra acestei zone, în timp ce Buds 2 nu le are. Galaxy Buds 2 vine în culorile Graphite, Bora Purple, White și Olive, în timp ce Samsung Galaxy Buds 2 Pro au primele trei culori disponibile, dar nu și ultima. Sigur noile căști vor mai primi variante personalizate de la diferiți parteneri Samsung, posibil un Pokemon Edition, la fel ca Buds 2.

Samsung spune că Galaxy Buds 2 Pro sunt cu 15% mai mici decât versiunea anterioară și au un flux de aer mai bun. De asemenea, se laudă cu un rating IPX7, astfel încât, pe lângă transpirație pot supraviețui unei scufundări în apă până la 30 de minute. Buds 2, în schimb, au doar un rating IPX2, ceea ce înseamnă că pot face față doar la puțină apă pulverizată ușor.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Samsung pretinde cinci ore de timp de redare cu ANC activat pentru Galaxy Buds 2 Pro sau până la opt ore fără ANC. Mugurii Galaxy Buds 2 sunt, de asemenea, evaluați la cinci ore de timp de ascultare cu ANC activat. Căștile de pe ambele modele au baterii de aproximativ 61 mAh. Bateria carcaselor diferă, carcasa de încărcare a setului Samsung Galaxy Buds 2 este de 472 mAh, în timp ce la Galaxy Buds 2 Pro este de 512 mAh. În acest fel va exista o ușoară diferență în longevitate. Ambele seturi vă permit să utilizați încărcarea wireless Qi, Samsung PowerShare sau USB-C pentru a încărca carcasa și mugurii.

Caracteristici Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2

Galaxy Buds 2 Pro și Samsung Galaxy Buds 2 fiind produse de Samsung sunt proiectate să funcționeze cel mai bine cu dispozitivele Galaxy. Vor funcționa și cu alte telefoane Android, dar unele funcții vor lipsi, nu veți beneficia de întreaga lor capacitate.

În ceea ce privește codecurile Bluetooth, obțineți suport AAC și SBC atunci când vă conectați la majoritatea dispozitivelor, în timp ce proprietarii de telefoane Galaxy pot profita de codecul Samsung Scalable. Pe telefoanele Samsung, aveți și comutarea automată a dispozitivului, dar Buds 2 Pro adaugă această funcție și la televizoarele Samsung. Aplicația Galaxy Wearables, care vă permite să controlați mugurii Samsung, este exclusivă pentru telefoanele Android, așa că niciun model nu este ideal pentru utilizatorii de iPhone-uri.

Atât Buds 2 Pro, cât și Buds 2 dispun de comenzi tactile multifuncționale. Mugurii Samsung au comenzi tactile extrem de sensibile – de fapt, aproape de suprasensibilitate. Ambele modele folosesc aplicația Galaxy Wearables pentru a configura gesturile. Puteți atribui anumite atingeri și acțiuni de apăsare și menținere apăsată pentru a modifica setările de anulare a zgomotului, a activa Ambiental Mode, a comuta presetări EQ și multe altele.

Pe Galaxy Buds 2 Pro, SmartThings Find vă poate anunța dacă lăsați căștile pe undeva și nu știți unde, chiar și atunci când sunteți offline. Bixby este disponibil pe ambele seturi de muguri, împreună cu Google Assistant și Amazon Alexa. Un test pentru vârfurile pentru urechi este, de asemenea, disponibil pentru ambele modele și face o treabă destul de bună pentru a determina cât de bine se potrivesc mugurii în urechi.

Anularea activă a zgomotului pe căștile wireless Samsung

Anularea activă a zgomotului este o altă zonă de rafinament pentru noul set Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Deși nu este o revoluție, producătorul susține că Buds 2 Pro poate oferi o atenuare suplimentară de 3 dB în comparație cu predecesorul lor și „anularea inteligentă a zgomotului”. Va trebui să testăm aceste afirmații, deoarece nu este clar dacă atenuarea este pe fiecare frecvență ca valoare medie sau pentru un anumit interval. Dar, spre comparație, setul Samsung Galaxy Buds Pro anterior a depășit deja AirPods Pro în acest departament. Samsung Galaxy Buds 2 are de fapt o mai bună anulare a zgomotului decât Buds Pro din generația anterioară și încă funcționează bine chiar și în conformitate cu standardele actuale.

Ambele căști ar trebui să ofere o izolare solidă atâta timp cât puteți obține o etanșare bună cu vârfurile din silicon incluse. Din nou, setul Galaxy Buds 2 au o izolare mai bună decât Buds Pro original, dar noul Buds 2 Pro pretinde că este mai mic, mai ușor și mai potrivit, reducând în același timp rotația și presiunea urechii, ceea ce ar putea ajuta în acest sens.

Noile căști Galaxy Buds 2 Pro includ suport pentru 360 Reality Audio și Dolby Atmos pe telefoanele Galaxy. Buds 2 acceptă și sunetul spațial, deși Samsung spune că urmărirea capului este îmbunătățită la modelul mai nou. Ambele căști vă permit să utilizați presetări EQ doar pentru a le modifica profilurile de sunet. Noua generație are suport pentru redarea audio pe 24 de biți și cu dispozitivele Galaxy, în timp ce Buds 2 nu au această funcție.

Scurte considerații Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2

Galaxy Buds 2 Pro este câștigătorul aici. În timp ce setul original Galaxy Buds 2 este mai ieftin, Buds 2 Pro sună mai bine, are un design mai elegant și o durată de viață mai lungă a bateriei. Și da, un set de funcții mai avansat.

Nu este o îmbunătățire uriașă sub nicio măsură, dar este evidentă. Trebuie să subliniem că există căști wireless mult mai bune disponibile pe piață la acest preț. Cu ANC îmbunătățit, suport pentru formate audio mai spațiale și suprafață mai aderentă, s-ar putea să nu deschidă un nou teren, dar evoluează în direcția corectă. Dar dacă sunteți fan Samsung și doriți căști Samsung, Buds 2 Pro sunt cel mai bun pariu în comparație cu predecesorii lor.

Cu toate acestea, căștile Samsung Galaxy Buds 2 sunt mult mai ieftine în prezent și nu sunt deloc rele. Deci, dacă costul este preocuparea dvs. majoră, au încă un set de caracteristici la îndemână și ANC solid. Desigur, proprietarii de telefoane Galaxy vor fi cei care vor profita la maximum de fiecare pereche de căști.

Specificații și caracteristici Galaxy Buds 2 Pro și Galaxy Buds 2

 Samsung Galaxy Buds 2 ProSamsung Galaxy Buds 2
Dimensiuni și GreutateCăști: 19,9 x 21,6 x 18,7 mm / 5,5 g
Carcasă: 50,1 x 50,2 x 27,7 mm / 43,4 g
Căști: 17,0 x 20,9 x 21,1 mm / 5 g
Carcasă: 50,2 x 50,0 x 27,8 mm / 41,2 g
Procesor / OS Broadcom BCM 43015 | RTOSBroadcom BCM 43015 | RTOS
BaterieCăști: 61 mAh
Carcasa de încărcare: 515 mAh
Căști: 61 mAh
Carcasa de încărcare: 472 mAh
Port încărcareUSB Tip-CUSB Tip-C
Timp de vorbireCăști: 3,5 ore cu ANC, 4 ore fără ANC
Cu carcasă: 14 ore cu ANC, 15 ore fără ANC
Căști: 3,5 ore cu sau fără ANC
Cu carcasă: 13 ore cu ANC, 14 ore fără ANC
Difuzor și microfonDifuzor: Difuzor coaxial personalizat cu 2 căi (Woofer + Tweeter)
Microfon: 3 microfoane cu SNR + VPU + DNN + Beamforming personalizat
Difuzor: 2 căi (woofer de 11 mm și tweeter de 6,5 mm)
Microfon: 3 microfoane / Microfon principal / microfon secundar / microfon interior
CaracteristiciAnularea activă a zgomotului |
Audio Hi-Fi pe 24 de biți |Sunet Ambiental | Detectare voce
| Audio 360 îmbunătățit cu mai multe canale
Comutare automata | Trezire vocală Bixby | Detectare voce  
ConectivitateBluetooth 5.3 (LE Audio ready) |Suport pentru comutare automata
Codec: Samsung Seamless | Codec HiFi (Samsung Proprietary) AAC, SBC
Bluetooth: 5.2
Codec: scalabil (proprietate Samsung), AAC, SBC
SenzoriAccelerometru | Giroscop
|Senzor Hall | Proximitate | Senzor tactil | VPU (unitate de preluare vocală)
Accelerometru | Giroscop | Proximitate Senzor Hall | Senzor tactil | VPU
DurabilitateCertificare IPX7 pentru rezistență la apă și transpirațieIPX7
CuloriBora Purple | Alb |GrafitAlb | Grafit | Măslin | Bora Purple
CompatibilitateAndroid 7.0 sau o versiune ulterioară | Minim 1,5GB RAMAndroid 7.0 sau o versiune ulterioară | Minim 1,5GB RAM
Data lansăriiAugust 2022August 2021