Cum să resetați un televizor Samsung dacă nu funcționează bine

4161
Televizor Samsung
Sursa Foto: via sammobile.com

Televizoarele inteligente sunt un plus excelent pentru orice casă și ne-am obișnuit deja cu funcțiile pe care le oferă. Dar, se poate întâmpla ca un televizor Samsung Smart să nu funcționeze cum trebuie. Pentru a rezolva problema, primul lucru care trebuie făcut este o resetare a televizorului Samsung.

Televizoarele inteligente Samsung ne oferă acces la mii de ore de conținut la îndemâna noastră. Cu toate acestea, se știe că din când în când pot apărea unele probleme în funcționarea normal a unui televizor Samsung Smart. Dacă întâmpinați probleme cu televizorul sau sperați să-l vindeți altcuiva, poate fi timpul pentru o resetare.

Cum să resetați un televizor Samsung Smart

Indiferent ce televizor ai, pașii ar trebui să fie aceiași, potrivit AndroidAuthority. Această resetare este valabilă pentru televizoarele Samsung Neo QLED 2022, televizoarele Samsung Lifestyle 2022 sau alte modele de televizor Samsung. Asigurați-vă că luați telecomanda livrată cu televizorul înainte de a începe și apoi urmați niște pași. Iată cum să resetați un televizor Samsung Smart care nu funcționează corect.

  • Deschideți Meniul fie cu butonul Acasă, fie cu butonul Meniu dacă aveți o telecomandă mai veche.
  • Mergeți în jos la secțiunea Asistență din meniu. Ar trebui să vedeți o pictogramă în formă de nor lângă secțiunea corectă.
  • Găsiți și intrați în submeniul Autodiagnostic.
  • Ar trebui să vedeți acum două opțiuni: Smart Hub Reset și Reset.
    • Notă: Resetare și Resetare Smart Hub sunt două opțiuni diferite. Dacă alegeți Smart Hub Reset, acesta va șterge setările Smart Hub și contul Samsung conectat. Pe de altă parte, opțiunea Resetare va reseta complet din fabrică televizorul la toate setările sale originale.
  • Selectați tipul de resetare pe care doriți să o efectuați.
  • Introduceți PIN-ul când vi se solicită să vă confirmați decizia. PIN-ul corect în majoritatea cazurilor este 0000.

Puteți reseta un televizor Samsung fără telecomandă?

Răspunsul scurt este da, puteți în continuare să resetați televizorul inteligent Samsung fără telecomandă. Din fericire, televizoarele încă vin cu butoane fizice pe ele, chiar dacă telecomanda este o modalitate mult mai ușoară de a naviga. Majoritatea modelelor vor ascunde aceste panouri de control în partea de jos sau în spate a televizorului și va trebui să utilizați aceste butoane pentru a ocoli meniul de setări.

Dacă nu sunteți sigur ce model de televizor Samsung aveți, puteți verifica acest link pentru detalii. Apoi, deschideți meniul și urmați instrucțiunile enumerate mai sus. De asemenea, vă puteți gestiona televizorul Samsung prin aplicația SmartThings, dar nu îl veți putea reseta de la distanță.

Cel mai probabil va trebui să reporniți televizorul pentru a finaliza procesul de resetare. După ce îl reporniți, puteți începe să descărcați din nou aplicațiile preferate. Dacă o resetare hardware nu vă remediază televizorul, ar putea fi timpul să vă gândiți la unul nou. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune televizoare Samsung din 2021!