Acasă Cum sa... Cum să folosiți Strava pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active...

Cum să folosiți Strava pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active 2

Strava este o aplicație de fitness incredibilă, care vă permite să urmăriți mai multe activități și vă oferă statistici cu o precizie ridicată. Aplicația Strava este acum disponibilă pentru ceasurile inteligente Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2. Puteți urmări activități, cum ar fi alergarea, ciclismul, mersul pe jos, distanța, înotul și caloriile arse. Funcțiile aplicației vă ajută să efectuați antrenamente de acasă cu îndrumare profesională.

Aplicația Strava te motivează spre antrenament cu provocări lunare și concurență cu ceilalți. Aplicația transformă ceasul dvs. inteligent într-un tracker de fitness perfect și vă permite să fiți informat cu privire la sesiunile de antrenament. Este excelentă pentru Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

Strava pe smartvatch-urile Samsung Galaxy

Are un program cuprinzător pentru mai multe activități în interior și în aer liber, precum și vă arată hărți de rute cu ajutorul GPS-ului încorporat. Ceasurile inteligente Samsung compatibile sunt Samsung Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Watch Active, Galaxy Watch Active 2, Gear Sport și Gear S3.

Toate aceste dispozitive au multe caracteristici impresionante, iar aplicația Strava vă permite să creați ecosistemul de fitness perfect la încheietura mâinii. Nu numai că vă puteți înregistra datele de fitness, ci și le puteți împărtăși prietenilor și altor persoane pentru a obține feedback. Aici vom discuta despre modul de utilizare a aplicației Strava pe ceasurile inteligente Samsung. Puteți vedea pe iLoveSamsung și cum să efectuați apeluri pe aceste smartwatch-uri Samsung.

Cum instalați și configurați aplicația pe Galaxy Watch, Watch 3, Active & Active 2

1. În primul rând, accesați Galaxy Store pe ceasul inteligent sau smartphone asociat și instalați aplicația Strava pe ceasul Samsung.

2. După aceea, de pe computer sau smartphone-ul asociat deschideți Samsung.strava.com și conectați-vă pentru contul Strava.

3. Trebuie să vă înscrieți pentru a intra în pagina următoare. Introduceți adresa de e-mail și parola pentru a crea un nou cont Strava.

3. După conectarea cu succes, vi se va furniza un cod de acces din patru cifre pe ecranul computerului sau pe ecranul mobilului. Trebuie să introduceți acest cod pe ceas.

4. Acum, înainte de a înregistra activități, ar trebui să acordați permisiunea pentru locație, permisiune de date și avertismente de siguranță.

Cum se utilizează aplicația pe smartwatch-urile Samsung Galaxy

1. Deschideți aplicația Strava pe dispozitivul dvs. Samsung.

2. După aceea, trebuie să selectați tipul de activități înregistrate.

3. Activitățile în interior sunt pe partea stângă în negru. Activitățile în aer liber sunt pe partea dreaptă în culoare gri. Activitățile în aer liber necesită o conexiune GPS.

4. Când dispozitivul este gata să înregistreze activități, pictograma GPS se va transforma din gol în alb, iar acest proces poate fi finalizat în câteva minute.

5. După aceea, apăsați butonul portocaliu „Da” situat în centru pentru a porni înregistrările.

6. Acum, în partea de sus a ecranului, veți vedea un timp total afișat. În centru puteți vedea ritmul sau viteza medie, în timp ce în partea de jos veți observa distanța totală și ritmul cardiac.

7. Glisarea spre stânga vă permite să deschideți Setări, să întrerupeți activitatea în curs, să o finalizați sau să renunțați.

Puteți configura setările în funcție de comoditatea dvs. pentru a înregistra activitățile. Puteți selecta opțiunea Auto-Pauză care este disponibilă numai pentru activități de alergare și călărie.

Puteți comuta între unități de măsură, cum ar fi kilometri și mile, pentru a vă urmări activitățile, deși afectează doar statisticile de pe ceas. De asemenea, primiți notificări pentru o perioadă de timp în timpul alergărilor, conform Tizen Help.

În cazul în care ați constatat că oricare dintre activități nu este sincronizată cu contul dvs. Strava, puteți selecta opțiunea Atingeți pentru a resincroniza data și rezumatul activității. Acest lucru vă va permite să înregistrați activități chiar dacă acestea sunt ratate și acest lucru este util pentru a vă verifica progresul în timp. Puteți utiliza aplicația Strava pe ceasurile inteligente Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Active & Active.

Stiri

Seria Galaxy Tab S8 a apărut pe Amazon cu imagini și specificații

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy Tab S8 alături de smartphone-urile Galaxy S22 în luna februarie. Ei bine, acum seria...

Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe...

Galaxy S21 Ultra: actualizare Expert RAW pentru camera telefoto

Expert RAW este o aplicație destul de nouă, care oferă capabilități de imagine profesională celui mai recent smartphone Samsung. Lansată în noiembrie...

Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile...

Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru...

Galaxy S22 Ultra cu S Pen va fi un înlocuitor pentru seria Galaxy Note

În mai puțin de trei săptămâni Samsung va anunța noua serie Galaxy S22. Până acum, de departe sunt deja cunoscute cele mai...

Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și...