Acasă Cum sa... Cum să folosiți Strava pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active...

Cum să folosiți Strava pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active 2

Strava este o aplicație de fitness incredibilă, care vă permite să urmăriți mai multe activități și vă oferă statistici cu o precizie ridicată. Aplicația Strava este acum disponibilă pentru ceasurile inteligente Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2. Puteți urmări activități, cum ar fi alergarea, ciclismul, mersul pe jos, distanța, înotul și caloriile arse. Funcțiile aplicației vă ajută să efectuați antrenamente de acasă cu îndrumare profesională.

Aplicația Strava te motivează spre antrenament cu provocări lunare și concurență cu ceilalți. Aplicația transformă ceasul dvs. inteligent într-un tracker de fitness perfect și vă permite să fiți informat cu privire la sesiunile de antrenament. Este excelentă pentru Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

Strava pe smartvatch-urile Samsung Galaxy

Are un program cuprinzător pentru mai multe activități în interior și în aer liber, precum și vă arată hărți de rute cu ajutorul GPS-ului încorporat. Ceasurile inteligente Samsung compatibile sunt Samsung Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Watch Active, Galaxy Watch Active 2, Gear Sport și Gear S3.

Toate aceste dispozitive au multe caracteristici impresionante, iar aplicația Strava vă permite să creați ecosistemul de fitness perfect la încheietura mâinii. Nu numai că vă puteți înregistra datele de fitness, ci și le puteți împărtăși prietenilor și altor persoane pentru a obține feedback. Aici vom discuta despre modul de utilizare a aplicației Strava pe ceasurile inteligente Samsung. Puteți vedea pe iLoveSamsung și cum să efectuați apeluri pe aceste smartwatch-uri Samsung.

Cum instalați și configurați aplicația pe Galaxy Watch, Watch 3, Active & Active 2

1. În primul rând, accesați Galaxy Store pe ceasul inteligent sau smartphone asociat și instalați aplicația Strava pe ceasul Samsung.

2. După aceea, de pe computer sau smartphone-ul asociat deschideți Samsung.strava.com și conectați-vă pentru contul Strava.

3. Trebuie să vă înscrieți pentru a intra în pagina următoare. Introduceți adresa de e-mail și parola pentru a crea un nou cont Strava.

3. După conectarea cu succes, vi se va furniza un cod de acces din patru cifre pe ecranul computerului sau pe ecranul mobilului. Trebuie să introduceți acest cod pe ceas.

4. Acum, înainte de a înregistra activități, ar trebui să acordați permisiunea pentru locație, permisiune de date și avertismente de siguranță.

Cum se utilizează aplicația pe smartwatch-urile Samsung Galaxy

1. Deschideți aplicația Strava pe dispozitivul dvs. Samsung.

2. După aceea, trebuie să selectați tipul de activități înregistrate.

3. Activitățile în interior sunt pe partea stângă în negru. Activitățile în aer liber sunt pe partea dreaptă în culoare gri. Activitățile în aer liber necesită o conexiune GPS.

4. Când dispozitivul este gata să înregistreze activități, pictograma GPS se va transforma din gol în alb, iar acest proces poate fi finalizat în câteva minute.

5. După aceea, apăsați butonul portocaliu „Da” situat în centru pentru a porni înregistrările.

6. Acum, în partea de sus a ecranului, veți vedea un timp total afișat. În centru puteți vedea ritmul sau viteza medie, în timp ce în partea de jos veți observa distanța totală și ritmul cardiac.

7. Glisarea spre stânga vă permite să deschideți Setări, să întrerupeți activitatea în curs, să o finalizați sau să renunțați.

Puteți configura setările în funcție de comoditatea dvs. pentru a înregistra activitățile. Puteți selecta opțiunea Auto-Pauză care este disponibilă numai pentru activități de alergare și călărie.

Puteți comuta între unități de măsură, cum ar fi kilometri și mile, pentru a vă urmări activitățile, deși afectează doar statisticile de pe ceas. De asemenea, primiți notificări pentru o perioadă de timp în timpul alergărilor, conform Tizen Help.

În cazul în care ați constatat că oricare dintre activități nu este sincronizată cu contul dvs. Strava, puteți selecta opțiunea Atingeți pentru a resincroniza data și rezumatul activității. Acest lucru vă va permite să înregistrați activități chiar dacă acestea sunt ratate și acest lucru este util pentru a vă verifica progresul în timp. Puteți utiliza aplicația Strava pe ceasurile inteligente Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Active & Active.

Stiri

Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab...

Galaxy SmartTag, un dispozitiv inedit în Galaxia Samsung

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și căștile wireless Galaxy Buds Pro, un dispozitiv inedit: Galaxy SmartTag. Cu ocazia lansării...

Samsung Galaxy M12 și Galaxy F12 cu Exynos 850 și Android 11

Samsung ocupă majoritatea titlurilor de știri de luna aceasta cu referiri la seria Samsung Galaxy S21. Dar compania produce o mulțime de...

Samsung lucrează la Galaxy A82 5G – un nou telefon cu un modul rotativ

Cândva camerele slide-out au fost văzute ca o soluție pentru cadrele tot mai subțiri ale smartphone-urilor. În 2019, Samsung a lansat un...

Precomenzile pentru Galaxy S21 mai mari decât pentru Galaxy S20

Cu seria Galaxy S20 vânzările au fost un pic dezamăgitoare, iar pandemia de COVID-19 a contribuit serios la acest lucru. Cu noua...

Versiunile Caviar de lux ale modelului de top Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung a prezentat recent cu mândrie noua serie Galaxy S21, dintre care Galaxy S21 Ultra este noul model de top. Pe baza...

Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

Samsung tocmai a tachinat câteva tehnologii viitoare interesante într-un nou videoclip promoțional. Compania a publicat acest videoclip pe YouTube sub numele „AI...