Acasă Cum sa... Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii față de ultima generație Galaxy Fit și cel mai accesibil Galaxy Fit-e. Senzorii sunt mai exacți în comparație cu modelele mai vechi și oferă rezultate mai bune. Puteți obține un scor foarte precis la somn, ritm cardiac, înot și de la alte activități.

Până acum era foarte util pentru activități de sănătate, dar este un tracker excelent și pentru celelalte funcții. Da, este un bun însoțitor pentru numeroasele activități de urmărire. Puteți controla muzica, puteți vedea vremea curentă și puteți seta o alarmă și un memento.

Împreună cu cele de mai sus, Samsung Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 vă pot arăta notificări de aplicații din aplicațiile instalate. Puteți primi notificări de la WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Gmail, aplicațiile bancare și toate celelalte aplicații. Și acest lucru este extrem de bun pentru utilizatorii acestor brățări de fitness.

Este esențial să primiți toate notificările necesare din aplicații pe ceasul de fitness. Mesajele de pe WhatsApp, Facebook, Twitter și Gmail sunt la fel de necesare ca primirea de mesaje despre tranzacțiile dvs. bancare și celelalte alerte. Dacă există câteva aplicații anume de la care doriți în mod special să primiți notificări, este foarte ușor de rezolvat. Pentru a primi toate notificările de pe Galaxy Fit & Fit 2, parcurgeți acești pași.

Cum setați notificări pe Galaxy Fit 2

1. Deschideți aplicația Wearable. Este ghișeul pentru toate articolele portabile Samsung. Pentru a porni sau utiliza Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit 2, trebuie mai întâi să le împerecheați cu un smartphone.

2. Accesați Notificări și activați.  Următoarea oprire este opțiunea Notificare. Puteți controla, permite sau bloca toate intrările. În ecranul următor, activați comutatorul pentru a primi mesajele.

3. Activați setările esențiale. În Notificări, puteți controla multe setări. Include Afișați numai în timp ce purtați, Afișați în timp ce utilizați telefonul, Activați pentru aplicații noi, Afișați cu detalii și Activați opțiunile de pe ecran. Le puteți activa conform cerințelor dvs.

4. Faceți clic pe opțiunea „Aplicații pentru a primi notificări de la”. Când atingeți această opțiune, aceasta vă va îndrepta către un alt ecran unde veți vedea opțiunea Mai recente. Atingeți pentru a selecta o altă opțiune.

5. Alegeți opțiunea toate aplicațiile. Pentru a primi toate notificările de la toate aplicațiile instalate, puteți activa / comuta în fața tuturor aplicațiilor. Cealaltă opțiune este că puteți activa aplicațiile una câte una, astfel încât să puteți evita alertele nedorite ale aplicațiilor.

6. Activați comutarea fiecărei aplicații. Acum, derulați mai jos și vedeți toate aplicațiile dvs. Activați comutatoarele pe rând, ca și cum doriți să primiți notificări de la WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter sau din celelalte aplicații.

Samsung Galaxy Fit și Samsung Galaxy Fit 2 sunt trackere de fitness, deci experiența este oarecum mai scăzută. Totuși, puteți citi mesajele de pe ecranul principal. Conform TizenHelp, după ce citiți mesajele, le puteți șterge.

Ceasul de fitness Fit 2 a fost recent actualizat

Acum sunteți la curent cu această funcție și puteți primi notificări de la aplicația pe care o doriți. Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 sunt atât de avansate încât puteți vedea chiar și imagini, stickere și emoji-uri în interiorul mesajelor.

Recent Samsung Galaxy Fit 2 a fost actualizat pentru remedierea unor erori și îmbunătățirea caracteristicilor. Vedeți mai multe despre această actualizare pe iLoveSamsung! Trackerul de fitness vine cu peste 70 de opțiuni de fețe diferite și oferă peste 15 zile de viață a bateriei!

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...