Acasă Cum sa... Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii față de ultima generație Galaxy Fit și cel mai accesibil Galaxy Fit-e. Senzorii sunt mai exacți în comparație cu modelele mai vechi și oferă rezultate mai bune. Puteți obține un scor foarte precis la somn, ritm cardiac, înot și de la alte activități.

Până acum era foarte util pentru activități de sănătate, dar este un tracker excelent și pentru celelalte funcții. Da, este un bun însoțitor pentru numeroasele activități de urmărire. Puteți controla muzica, puteți vedea vremea curentă și puteți seta o alarmă și un memento.

Împreună cu cele de mai sus, Samsung Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 vă pot arăta notificări de aplicații din aplicațiile instalate. Puteți primi notificări de la WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Gmail, aplicațiile bancare și toate celelalte aplicații. Și acest lucru este extrem de bun pentru utilizatorii acestor brățări de fitness.

Este esențial să primiți toate notificările necesare din aplicații pe ceasul de fitness. Mesajele de pe WhatsApp, Facebook, Twitter și Gmail sunt la fel de necesare ca primirea de mesaje despre tranzacțiile dvs. bancare și celelalte alerte. Dacă există câteva aplicații anume de la care doriți în mod special să primiți notificări, este foarte ușor de rezolvat. Pentru a primi toate notificările de pe Galaxy Fit & Fit 2, parcurgeți acești pași.

Cum setați notificări pe Galaxy Fit 2

1. Deschideți aplicația Wearable. Este ghișeul pentru toate articolele portabile Samsung. Pentru a porni sau utiliza Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit 2, trebuie mai întâi să le împerecheați cu un smartphone.

2. Accesați Notificări și activați.  Următoarea oprire este opțiunea Notificare. Puteți controla, permite sau bloca toate intrările. În ecranul următor, activați comutatorul pentru a primi mesajele.

3. Activați setările esențiale. În Notificări, puteți controla multe setări. Include Afișați numai în timp ce purtați, Afișați în timp ce utilizați telefonul, Activați pentru aplicații noi, Afișați cu detalii și Activați opțiunile de pe ecran. Le puteți activa conform cerințelor dvs.

4. Faceți clic pe opțiunea „Aplicații pentru a primi notificări de la”. Când atingeți această opțiune, aceasta vă va îndrepta către un alt ecran unde veți vedea opțiunea Mai recente. Atingeți pentru a selecta o altă opțiune.

5. Alegeți opțiunea toate aplicațiile. Pentru a primi toate notificările de la toate aplicațiile instalate, puteți activa / comuta în fața tuturor aplicațiilor. Cealaltă opțiune este că puteți activa aplicațiile una câte una, astfel încât să puteți evita alertele nedorite ale aplicațiilor.

6. Activați comutarea fiecărei aplicații. Acum, derulați mai jos și vedeți toate aplicațiile dvs. Activați comutatoarele pe rând, ca și cum doriți să primiți notificări de la WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter sau din celelalte aplicații.

Samsung Galaxy Fit și Samsung Galaxy Fit 2 sunt trackere de fitness, deci experiența este oarecum mai scăzută. Totuși, puteți citi mesajele de pe ecranul principal. Conform TizenHelp, după ce citiți mesajele, le puteți șterge.

Ceasul de fitness Fit 2 a fost recent actualizat

Acum sunteți la curent cu această funcție și puteți primi notificări de la aplicația pe care o doriți. Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 sunt atât de avansate încât puteți vedea chiar și imagini, stickere și emoji-uri în interiorul mesajelor.

Recent Samsung Galaxy Fit 2 a fost actualizat pentru remedierea unor erori și îmbunătățirea caracteristicilor. Vedeți mai multe despre această actualizare pe iLoveSamsung! Trackerul de fitness vine cu peste 70 de opțiuni de fețe diferite și oferă peste 15 zile de viață a bateriei!

Stiri

Samsung investește 10 miliarde USD pentru o fabrică de cip-uri în Texas

Samsung este un lider în producția de semiconductori, în mare parte datorită dominației sale pe piața cipurilor de memorie. Compania a investit...

Samsung Galaxy S21 4G în lucru, va fi destinat piețelor fără rețele 5G

Toate modelele seriei S21, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra sunt lansate cu o conectivitate 5G. Acum se pare că...

Samsung Good Lock 2021, noua versiune este deja disponibilă

Nu ar fi începutul anului pentru Samsung fără o nouă versiune Good Lock, iar compania tocmai a actualizat aplicația. Versiunea Samsung Good...

Samsung Galaxy A52 5G tot mai aproape de lansare

După ce a prezentat noile modele emblematice Galaxy S21, acum este timpul ca Samsung să se gândească la restul catalogului. Una dintre...

Samsung Internet 13.2 aduce Smart Protect și integrarea aplicației Setări

În ultimii ani, Samsung Internet a devenit o concurență serioasă pentru Google Chrome. Are mai multe opțiuni de personalizare decât majoritatea browserelor,...

Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch, o nouă tabletă în lucru

În timp ce Samsung este încă sub influența lansării seriei Galaxy S21, au apărut detalii despre una din viitoarele tablete Galaxy A....

Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab...