Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

647
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele seria Note 20, noul smartphone Galaxy A42 5G și tableta Samsung Galaxy Tab A7. Brățara de fitness Samsung Galaxy Fit 2 are un design subțire, este foarte ușoară și poate urmări automat până la cinci tipuri diferite de activitate.

Acum trackerul de fitness Samsung Galaxy Fit 2 primește o actualizare pentru a îmbunătăți calitatea generală. Nu este actualizarea majoră, deși a îmbunătățit destule lucruri pe această brățară, conform Tizen Help. Samsung lansează întotdeauna destul de repede o primă actualizare majoră pentru noile sale dispozitive, dar Fit 2 încă o așteaptă.

Samsung Galaxy Fit 2 actualizat

Versiunea actuală optimizează recunoașterea mișcării în timp ce efectuați exercițiile. Acesta va detecta când opriți sau reluați exercițiile și, în plus, Samsung a eliminat notificările de vibrații din exerciții.

Cei ce vor să mai lenevească în pat după trezire primesc acum o durată mai mare de alarmă. Alarma va vibra mai mult decât de obicei, astfel încât va fi greu să adormi după ce te-ai trezit. Nu este o funcție utilă pentru fiecare utilizator, dar sigur, pentru unii va fi foarte bună.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy Fit 2 aduce remedieri de erori și îmbunătățiri ale caracteristicilor. Noul software are versiunea de firmware R220XXU1ATK5 și are o dimensiune de descărcare de 0,7MB. După instalarea actualizării, dispozitivul nu va reveni automat la fața ceasului după ce ecranul se oprește în modul temporizator. Împreună cu aceasta, compania a avut grijă și de bug-urile minore, pentru a oferi stabilitate și fiabilitate acestui wearable Samsung.

Wearable, dincolo de faptul că înseamnă purtabil, se referă la capacitatea unor dispozitive de a interacţiona permanent cu utilizatorul lor. Sunt prevăzute cu senzori care monitorizează funcţiile corpului, au memorie şi procesor și pot fi conectate la smartphone, prin bluetooth.

Noua brățară Galaxy Fit 2 este capabil să urmărească tiparele de somn și, pe baza acestora, oferă o analiză zilnică și un scor de somn. Banda de fitness vine cu peste 70 de opțiuni de fețe diferite și oferă până la 15 zile de viață a bateriei.

Cel mai recent firmware a fost lansat deja în India, pentru urmașul lui Galaxy Fit și în curând va fi lansat în mai multe regiuni. Puteți verifica disponibilitatea actualizării prin meniul de actualizare software din aplicația mobilă Samsung Galaxy Wearable.