Cum să verificați istoricul notificărilor pe telefonul Samsung Galaxy

874
Cum sa verificati istoricul notificarilor pe telefonul Samsung Galaxy
Sursa foto: androidpolice.com

Ați șters din greșeală o notificare importantă și acum regretați? Nu vă faceți griji, smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy vă permite să vedeți și notificările șterse. Puteți verifica cu ușurință toate notificările importante eliminate prin funcția Istoricul notificărilor notification history.

Funcția Istoricul notificărilor este activată în mod implicit pe telefoanele Samsung Galaxy. Deci, dacă vă gândiți că nu ați activat o astfel de caracteristică și nu vă va fi posibil să vedeți istoricul, atunci nu vă faceți griji, deoarece telefonul Galaxy are grijă de dvs.

În acest articol, via AndroidPolice, vă arătăm pașii ce trebuie parcurși pentru a verifica istoricul notificărilor pe un telefon Samsung Galaxy. Sistemul de operare Android salvează doar 24 de ore de istoric de notificări pe telefon. Aceste 24 de ore ar trebui să fie suficiente pentru a vă da seama de greșeala dvs. și pentru a verifica alertele ratate din meniul Setări. Este, de asemenea, o mișcare sensibilă să stochezi istoricul notificărilor unei zile pe telefon. Stocarea în istoricul notificărilor poate încetini telefonul Samsung Galaxy.

Activați și verificați istoricul notificărilor pe telefoanele Samsung Galaxy

Samsung folosește interfața One UI, acum la varianta One UI 5.0 bazată pe Android 13. Pașii pentru activarea și verificarea istoricului notificărilor pe un telefon Samsung Galaxy sunt următorii:

  • Glisați în sus din ecranul de pornire și deschideți Setări (pictograma roată).
  • Derulați la Notificări.
  • Deschideți Setări avansate din următorul meniu.
  • Selectați Istoricul notificărilor.
  • Activați comutatorul Notification history.
  • Glisați în jos de sus pentru a deschide centrul de notificări. Închideți orice alertă de aplicație și verificați același lucru din meniul Istoricul notificărilor.

Acum notificarea va apărea pe ecran. Această pagină vă va afișa toate notificările respinse recent. În același timp, puteți vedea și ultima notificare de 24 de ore, derulând în jos în listă. Dacă atingeți o notificare respinsă pe pagina Notification history, aceasta vă va duce la aplicația care a trimis-o pentru început, la fel ca o nouă notificare.

Notification history arată alertele în ordine cronologică, cu cele mai recente în partea de sus. Cu toate acestea, sistemul nu oferă o modalitate de a plasa o comandă rapidă a istoricului notificărilor pe ecranul de pornire pentru un acces ușor.

Istoricul notificărilor este una dintre acele caracteristici care a devenit un element de bază pe dispozitive, indiferent dacă rulează Android stoc pentru Google Pixel, One UI pe telefoanele Samsung Galaxy sau OxygenOS pe telefoanele OnePlus. În general, procesul este extrem de similar, poate doar ușoare modificări de denumire. Astfel dacă știți cum să găsiți pagina Notification history pe un telefon Samsung Galaxy, probabil că o veți putea găsi pe altul Android.