Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

558
Cum sa schimbati curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: androidcentral.com

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic au fost întoarse pe toate părțile testate, demontate și maltratate pentru a vedea ce pot, ce au în interior și cât sunt de rezistente.

Dar noile modele Galaxy Watch 4 nu pot fi folosite fără curele. Recent am scris că Samsung a lansat curele ecologice pentru ambele modele. Dar cum se schimbă o curea pe noua serie Galaxy Watch 4? Cât este de complicat? Trebuie mers la un atelier de service specializat? Nu, nu trebuie. Mai ales dacă ați mai avut ceasuri inteligente Samsung Galaxy acest lucru nu va fi complicat.

Samsung oferă multe curele pentru noile ceasuri, în mai multe culori pentru a se potrivi cu carcasa. Deci aveți de unde alege. Pentru cei mai puțin inițiați detaliem mai jos pașii care trebuie parcurși, via AndroidCentral, pentru schimbarea curelelor pe seria Samasung Galaxy Watch 4.

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

 1. Puneți ceasul cu ecranul în jos pe o masă, iar sub ecran o lavetă moale.
 2. Trageți diapozitivul mic (ca un buton) de pe partea inferioară a curelei.
 3. În timp ce glisiera este trasă, rotiți cureaua pentru a o scoate din canelură.
 4. Eliberați diapozitivul și puneți cureaua lângă ceas, pe partea unde a fost.
 5. Repetați pașii 2 – 4 cu cealaltă jumătate a curelei.
 6. Puneți noua curea alături de cea veche lângă ceas. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că instalați cureaua cu catarama în partea superioară, mai degrabă decât în ​​partea inferioară.
 7. Glisați telescopul în canelura curelei de pe acea parte a ceasului.
 8. Trageți diapozitivul mic (butonul) de pe partea inferioară a curelei.
 9. Glisați cureaua în jos până când credeți că este pe poziție.
 10. Când cureaua este în poziție, veți simți clicul telescopului care extinde din nou. Știți că este în poziție atunci când diapozitivul se întoarce la poziția implicită pe marginea din dreapta a golului său.
 11. Repetați pașii 7 – 10 cu cealaltă jumătate a noii curele.
 12. Pune-ți ceasul pe mână și verifică potrivirea noii curele.

Când cureaua este în poziție, veți simți clicul diapozitivului că se extinde din nou. Știți că este în poziție atunci când diapozitivul se întoarce la poziția implicită pe marginea din dreapta a golului său.

Verificarea potrivirii imediat vă va asigura că noua curea se potrivește cu dimensiunea încheieturii mâinii. Dacă pinii curelei nu s-au așezat corect în canelură, înseamnă că va ieși în timp ce mâna este deasupra mesei.

Un mic ghid pentru alegerea curelelor potrivite

Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic folosesc curele de 20 mm. Există foarte multe modele din care să alegeți, inclusiv de la companii terțe. Nu există să nu găsiți una care să nu vă placă. Sigur că recomandăm curelele originale Samsung, sunt de cea mai bună calitate și testate împreună cu ceasurile din seria Galaxy Watch 4. Sigur sunt și persoane care vor altceva, gustul nu se discută.

Sunt diferite moduri în care se închid aceste curele pentru a vă menține ceasul sigur pe încheietura mâinii. Stilul de închidere va determina cât de ușor sau greu este să dați ceasul jos de pe mână cu diferite ocazii și cât de strânsă sau slăbită va fi cureaua când purtați ceasul pe mână.

În prezent, majoritatea curelelor de ceas sunt din silicon, deoarece sunt flexibile, durabile, ușor de curățat și foarte ieftine de produs. Ele pot fi, de asemenea, modelate într-o mulțime de forme, inclusiv curele sportive bine ventilate, care permit transpirației să scape mai ușor în timpul antrenamentelor.

Țesăturile și pielea pot oferi o senzație mai premium sau mai confortabilă pe încheietura mâinii. Cu toate acestea, atunci când transpiri, acestea tind să țină transpirația sub curea sau, mai rău, să se absoarbă în țesături și apoi să miroasă / decoloreze.

Metalul nu se uzează și nu se decolorează cu ușurință, iar transpirația tot tinde să curgă de sub curea. În același timp, curelele metalice pot fi mai grele, așa că aveți grijă dacă vreți să purtați lucruri ușoare pe încheietura mâinii.

Lungimea curelelor și culorile

Majoritatea brățărilor de ceas sunt fabricate cu „o mărime potrivită tuturor”. Dar încheieturile mâinilor sunt diferite de la persoană la persoană. Dacă doriți cea mai bună potrivire, măsurați circumferința încheieturii mâinii, apoi verificați această măsurare în raport cu măsurarea lungimii curelei pe care vreți să o cumpărați. Mulți producători de accesorii ofere curele de ceas în două dimensiuni: mici și mari. Este mai ușor de ales.

Dacă aveți încheietura mâinii „normală”, puteți selecta mici dacă doriți un exces minim după ce vă flambați cureaua. Dacă doriți un exces de curea, optați pentru un mai mare. Încercați să poziționați închiderea la gaura din mijloc dintre cele făcute în curea. Este cel mai indicat.

Culoare pe care o doriți, nu mai intră în sfaturile noastre. Tot ce vă spunem este să alegeți una care să fie asortată carcasei ceasului. Dar, există milioane de culori și modele sub soare, așa că alegerea rămâne la latitudinea cumpărătorului.