Cum să configurați deblocarea cu fața pe un telefon Samsung Galaxy

323
Cum sa configurati deblocarea fetei pe un telefon Samsung Galaxy
Sursa Foto: androidheadlines.com

O mulțime de smartphone-uri încep să permită recunoașterea facială, deoarece identificarea este mai sigură decât prin amprentă digitală. Dar, Samsung nu vrea să renunțe de senzorul de amprentă, pentru Face Unlock spre deosebire de compania Apple. Ceea ce este bine momentan, când majoritatea dintre noi încă poartă mască din cauza situației medicale globale.

Multe dintre smartphone-urile emblematice Samsung, dar și unele din seria mid-range, au pe lângă deblocarea prin amprentă și cea prin recunoaștere facială. Configurarea pentru deblocarea telefonului prin recunoaștere facială poate fi făcută la procesul inițial de configurare a smartphone-ului dvs. Samsung Galaxy. Este posibil ca mulți utilizatori să fi făcut deja acest lucru. Unii au ales să facă acest lucru mai târziu, iar alții nu sunt interesați de deblocarea telefonului prin această caracteristică de securitate biometrică.

Dacă din diferite motive nu ați făcut acest lucru până acum, astăzi, prin intermediul AndroidHeadlines, vă vom arăta cum să configurați deblocarea telefonului cu fața.

Cum să configurați deblocarea cu fața pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy

 • Pentru a începe, accesați Setări.
 • Apoi mergeți la Biometrie și securitate.
 • Apoi, atingeți Recunoașterea feței. Această opțiune ar trebui să fie prima sau a doua.
 • Acum, va trebui să introduceți codul PIN, parola sau să desenați modelul de blocare, în funcție de blocarea ecranului pe care o utilizați.
 • Dacă în prezent nu aveți nici un tip de blocare a ecranului, veți fi forțați să creați unul. Acesta este folosit ca o copie de rezervă în cazul în care deblocarea facială nu reușește.
 • Samsung vă va arăta acum un ecran cu câteva informații despre recunoașterea feței, inclusiv faptul că datele feței dvs. sunt securizate de Samsung Knox. Atingeți Continuați.
 • Apoi, vă va întreba dacă purtați ochelari sau nu. Răspundeți la întrebare și apoi faceți clic pe Continuați.
 • Acum, telefonul dvs. va continua să vă înregistreze fața. Asigurați-vă că aveți fața în pătratul de pe ecran, astfel încât să vă poată înregistra fața. Acest lucru va dura doar câteva secunde.
 • După aceea, vi se va oferi opțiunea de a păstra ecranul de blocare aprins după ce v-a autentificat fața sau pur și simplu să treceți automat la ecranul de pornire. Apoi atingeți Terminat.

Mai sunt câteva opțiuni pe care ar trebui să le activați. Acestea includ:

 • Recunoaștere mai rapidă: acest lucru va permite o deblocare mai rapidă, care ar putea fi, de asemenea, mai ușor păcălită.
 • Solicitați Ochi Deschiși: acest lucru ar necesita ca ochii să fie deschiși, astfel încât telefonul să nu poată fi deblocat în timp ce dormiți.
 • Ecran luminos: acest lucru va face mai ușor pentru tehnologia Face Unlock să vă citească fața în situații mai întunecate.

Și asta e! Acum ați văzut cât de ușor se poate configura funcția de Recunoaștere a feței pentru deblocarea telefonului.