Acasă Cum sa... Cum să folosiți Snore Detection - detectarea sforăitului pe seria Galaxy Watch...

Cum să folosiți Snore Detection – detectarea sforăitului pe seria Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic sunt primele ceasuri care au o funcție de detectare a sforăitului. Împreună cu compoziția grăsimii corpului, Snore Detection este caracteristica esențială lansată cu noua serie Watch 4. Funcția de sforăit vă va monitoriza somnul și vă va oferi date despre cât sforăiți noaptea.

Snore Detection – detectarea sforăitului folosește tehnologia pentru a obține rezultate exacte și primește, de asemenea, ajutor din aplicația Sleep Cycle. Ciclul de somn – Sleep Cycle este lansat separat în Wear OS, dar trebuie să utilizați un abonament premium pentru a-l debloca.

Pentru duo-ul Galaxy Watch 4, funcția a fost adăugată la secțiunea Sleep din aplicația Samsung Health. Folosind Snore Detection, este ușor să aflați dacă aveți o tulburare de somn sau apnee în somn. Nu există un instrument sau tratament perfect pentru a evita sforăitul, dar cu noile ceasuri știi dacă sforăi și cât. Sforăitul îți tulbură somnul dar și pe al partenerul tău care doarme cu tine. Snore Detection folosește un senzor pe ceas și un microfon pe telefonul smartphone asociat pentru a înregistra sunete de sforăitului.

Snore Detection – detectarea sforăitului pe seria Galaxy Watch 4

În acest ghid, via TizenHelp vă vor arăta pe scurt cum să detectați sforăitul cu seria Galaxy Watch 4. La sfârșit vă vom împărtăși și câteva sfaturi pentru a evita sforăitul în timpul somnului.

1. Deschideți aplicația Samsung Health. Este ghișeul unic pentru utilizatorii de sănătate. Samsung are gratuit toate funcțiile sale premium de sănătate în aplicația Samsung Health. Toate funcțiile esențiale sunt disponibile în aplicația Health, cum ar fi compoziția corpului, stresul, SpO2, sănătatea femeilor și somnul. Aplicația este preinstalată pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

2. Mergeți la Sleep – somn. Măsurarea somnului face întotdeauna parte din aplicația Samsung Health pe Galaxy Watches. Cu fiecare actualizare, Samsung fie o îmbunătățește, fie o face și mai bună cu mai multe funcții. Anul acesta, compania a adăugat citirea SpO2 în timp ce dormi și funcția de detectare a sforăiturilor.

3. Apăsați pe Sforăit. Funcția de sforăit se află în secțiunea de somn. Derulați în jos pe prima pagină și veți primi fila Snoring. Deschideți pe caracteristică.

4. Activați opțiunea Sleep Cycle. Când deschideți fila Snoring, atunci acesta vă va cere să activați butonul Ciclul de somn. Funcția este alimentată de aplicația Sleep Cycle, deci trebuie să o activați.

5. Conectați-vă la Sleep Cycle pentru a înregistra sforăitul. Pasul este recomandat pentru a înregistra zgomotul sforăitului. Este necesar, deoarece Samsung în acest stadiu nu o poate face singur și are nevoie de o aplicație terță parte pentru a o măsura. Conectați-vă la aplicație și oferiți toate informațiile necesare.

6. Acum reveniți la Sleep și atingeți mai multe opțiuni. După conectarea cu succes la aplicația Sleep Cycle, reveniți la prima pagină a secțiunii Sleep. În colțul din dreapta sus, veți vedea opțiunea Mai multe sau trei puncte. Faceți clic pe ea pentru a o deschide.

Verificați somnul cu seria Galaxy Watch 4 și sfaturi pentru a evita sforăitul

7. Alegeți detectarea sforăitului – Snore Detection. Funcția de sforăit este disponibilă în mai multe opțiuni. Aici puteți alege opțiunea de detectare a sforăiturilor, pe care doriți să o activați pe unul dintre ceasurile Galaxy Watch 4.

8. Porniți funcția. Acum toate caracteristicile necesare pentru detectarea sforăitului sunt disponibile pentru utilizare.

9. Setați funcția conform cerințelor proprii. În prima opțiune a Detectării sforăitului, puteți alege „Întotdeauna” sau „O dată”. În opțiunea Always, vă va urmări sforăitul ori de câte ori adormiți. În Once, va urmări doar somnul, fie că este somn sau somn de noapte.

De asemenea, puteți înregistra sunetul sesiunii dvs. activând funcția Snore Detection. Smartphone-ul va stoca datele dvs. pentru maximum 100 de zile. Dacă doriți mai puține zile, puteți alege timp de 7 zile, 31 de zile sau 100 de zile. În cele 100 de zile, ar trebui să ștergeți datele de memorie.

Acestea sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a activa funcția de sforăit pe seria Galaxy Watch 4. Pentru a o utiliza trebuie să purtați ceasul inteligent noaptea și să puneți smartphone-ul lângă dvs. pentru a obține un zgomot clar de sforăit.

Iată câteva sfaturi pentru a evita sforăitul:

  • Ar trebui să dormiți pe partea stângă sau dreaptă
  • Folosiți o pernă pentru a vă menține capul ridicat
  • Nu consumați alcool înainte de culcare
  • Faceți-vă un program de dormit și urmați-l de fiecare dată
  • Dacă sunteți supraponderal este un motiv de sforăit, așa că încearcă să slăbești
  • Dacă aveți tulburări de somn, cum ar fi apnee în somn, atunci vizitați medicul

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...