Cum să configurați și să utilizați Game Launcher pe telefonul Galaxy

265
Cum sa configurati si sa utilizati Game Launcher pe telefonul Galaxy
Sursa foto: makeuseof.com

A devenit standard ca oamenii să se aștepte ca telefoanele lor să fie și consolele lor de jocuri portabile. Pe lângă procesoarele puternice și afișajele cu rată de reîmprospătare ridicată, cumpărătorii de astăzi caută și un mod de joc dedicat, unde pot controla setările cheie pentru a-și optimiza jocul și a-și îmbunătăți experiența de joc. În acest scop pentru jocuri aveți pe telefoanele Samsung Galaxy aplicația Game Launcher.

Dacă jucați jocuri pe dispozitivul Samsung Galaxy, trebuie să începeți să utilizați Game Launcher. Mai jos, via Makeuseof, puteți afla ce este Game Launcher – Lansatorul de joc, cum se configurează și ce puteți face cu această aplicație pe telefoanele Samsung. Game Launcher reunește jocurile dvs. descărcate din Google Play și Galaxy Apps într-un singur loc pentru un acces ușor. Puteți seta în modul joc pentru a vă face jocul mai ușor.

Ce este Samsung Game Launcher și cum se configurează?

Ce este Samsung Game Launcher. Game Launcher este una dintre aplicațiile Samsung preinstalate care vine cu aproape fiecare dispozitiv Galaxy. Vă ajută să organizați toate jocurile de pe telefon într-un singur loc. Samsung definește Game Launcher ca fiind „centrul all-in-one pentru a găsi lucruri pe care deja le iubești, pentru a descoperi mai multe pentru a te juca, pentru a explora tendințele și pentru a partaja datele de joc”.

Ori de câte ori descărcați un joc nou, acesta va apărea automat în Game Launcher alături de celelalte jocuri instalate. Practic, aplicația Samsung este o alternativă pentru Jocuri Google Play, cu o interfață de utilizator și funcții diferite. Să vedem cum o poți configura.

Cum se configurează Game Launcher pe telefoanele Samsung Galaxy. Pentru a activa Game Launcher pe dispozitivul dvs. Samsung, accesați Setări -> Funcții avansate și comutați pe Game Launcher. Acum reveniți la ecranul de pornire și trageți în sus sertarul de aplicații, veți vedea o nouă aplicație Game Launcher. Deschideți-o, atingeți Continuați pentru a fi de acord cu termenii și condițiile și atingeți Permiteți pentru a acorda permisiunile necesare, dacă vi se solicită.

După ce ați activat Game Launcher, următorul pas este să vă configurați profilul de jucător. Fiecare profil de jucător trebuie să aibă un nume unic – nu poate fi același cu numele de jucător al altcuiva în Game Launcher.

Pentru a crea un profil de jucător atingeți meniul Setări utilizator (cercul din partea de sus a paginii principale) și atingeți Editați pentru a vă alege avatarul și a scrie numele jucătorului. Nu vă faceți griji, vă puteți schimba avatarul și numele jucătorului mai târziu dacă nu vă place.

5 lucruri pe care le poți face cu Lansatorul de joc Samsung

Având în vedere numărul de funcții pe care le are și gestionarea excelentă a bibliotecii, Lansatorul de joc este cu ușurință una dintre cele mai utile caracteristici de pe telefonul tău Samsung. Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența de joc prin creșterea performanței, eliminând distragerile și oferindu-vă mai multe controale. Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu Game Launcher:

1. Afișați jocurile numai în Game Launcher. Dacă aveți o mulțime de jocuri pe telefon și nu doriți ca acestea să vă aglomereze ecranele de acasă și de aplicații, ați putea recurge instinctiv să le puneți pe toate într-un dosar separat. Gamer Launcher are o soluție mai bună: faceți ca jocurile dvs. să apară numai în lansator.

În acest fel, creați un loc dedicat pe telefon pentru a vă găsi toate jocurile. Drept urmare, face telefonul să pară mai curat și mai puțin ocupat. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Game Launcher, atingeți Mai multe -> Setări -> Afișați aplicațiile de joc și selectați Numai în Game Launcher.

2. Joacă jocuri demonstrative fără a le descărca. La fel ca Google Play Store, aplicația Samsung vă permite să încercați demo-uri rapide de jocuri pentru a vedea dacă vă place un joc nou suficient pentru a-l descărca, fără a-l descărca efectiv. Samsung numește această funcție Instant Plays și este situată ca una dintre filele din bara de meniu de jos.

În Instant Plays, veți vedea jocuri recomandate împărțite în diferite categorii. Puteți răsfoi jocuri dintr-o anumită categorie selectând-o din opțiunea Categorii populare. Alegeți dintre categorii precum Puzzle, Arcade, Sport, Cronometrare, Card și multe altele.

Îmbunătățiți performanța jocurilor cu Game Booster

3. Adăugați marcaje pentru acces rapid. Puteți marca aplicații, pagini web sau fotografii pentru a le accesa rapid când sunteți în lansatorul de joc. Acest lucru este util atunci când sunteți blocat la un anumit nivel și trebuie să găsiți un tutorial sau un ghid YouTube pe web. Puteți să marcați acea pagină web și să faceți referire la ea când este necesar.

4. Îmbunătățiți performanța jocurilor cu Game Booster. Game Launcher și Game Booster sunt aplicații diferite, dar funcționează împreună. În timp ce Launcher este mai mult un instrument de gestionare a aplicațiilor, Booster face cea mai mare parte a sarcinilor grele pentru a crește performanța dispozitivului când jucați.

Îți poți modifica setările Game Booster din Game Launcher, astfel încât data viitoare când pornești jocul preferat, te poți concentra mai mult pe joc și mai puțin pe bâjbâitul cu setările. Pentru a face acest lucru, accesați Mai multe -> Game Booster.

Iată câteva dintre setările pe care le veți găsi aici:

  • Blocați în timpul jocului: blocați notificările, gesturile de navigare, luminozitatea automată, Bixby sau panourile de margine în timpul jocului.
  • Timp de expirare a protecției la atingere: modificați timpul de expirare a protecției la atingere atunci când doriți să mențineți jocul în funcțiune, dar să preveniți atingerea ecranului. Telefonul dvs. va bloca automat ecranul și va reduce luminozitatea până când îl deblocați manual.
    • Extensie la aceasta este economisirea energiei cu protecția la atingere, care reduce rata de cadre a jocului pentru a economisi bateria atunci când protecția la atingere este activată.
  • Bară de comenzi rapide: adăugați o bară de comenzi rapide plutitoare pe care o puteți accesa în timpul jocului. Bara de comenzi rapide vă va permite să faceți capturi de ecran, să înregistrați ecranul, să blocați ecranul și să deschideți alte aplicații într-un panou pop-up.

Stabiliți noi recorduri cu Game Launcher

5. Accesați Istoricul notificărilor de joc. Poate știți că One UI vă permite să vizualizați istoricul notificărilor. Aplicația Samsung face acest lucru un pas mai departe, arătându-vă toate notificările primite de la jocuri într-o singură secțiune. Pur și simplu deschideți aplicația și accesați secțiunea Notificări de joc. Aici, puteți vedea toate notificările după dată sau după joc.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să setați notificările de joc să apară numai în Game Launcher și să le eliminați de la afișarea în panoul obișnuit de notificări. Pentru a face acest lucru, accesați secțiunea Notificări de joc, atingeți meniul cu trei puncte, atingeți Gestionați notificările jocului și selectați În Lansatorul jocului.

Samsung Game Launcher este un loc cu adevărat convenabil pentru a vă organiza jocurile și pentru a vă bucura de o experiență de joc mai concentrată. Descoperiți jocuri noi, urmăriți timpul de joc, accesați istoricul notificărilor și multe altele, totul într-o singură aplicație.

Deși, dacă ești un jucător mai social și îți place să te joci cu prietenii, să compari scoruri, să deblochezi realizări și să lupți pentru a-ți avea numele în clasament, Jocuri Google Play s-ar putea să te servească mai bine.