Cum să faci cele mai reușite poze cu seria Galaxy S22 în diferite ocazii

148
poze cu seria Galaxy S22
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Sezonul festivalurilor este aici, gata să ne prindă pe toți în euforia momentelor artistice, în ritmuri de dans cât mai energice și în timpul petrecut cu întreaga gașcă de prieteni. Nu aveți nevoie decât de un smartphone și puțină inspirație pentru a crea cele mai reușite fotografii. Seria Galaxy S22 include pachetul complet pentru surprinderea experiențelor memorabile din mijlocul distracției. Are camere performante, funcții de creativitate și productivitate, putere și performanță de neegalat.

Datorită capabilităților inovatoare ale camerei, fotografiile epice, realizate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, devin realitate fără prea mari bătăi de cap. Indiferent dacă sunteți fotografi amatori sau profesioniști, Galaxy S22 reușește să surprindă totul așa cum vă doriți. Nu trebuie să uităm că fiecare fotograf bun are întotdeauna câteva trucuri la care apelează. În acest fel el obține mereu fotografiile perfecte. Deci, dacă aveți un model din seria Galaxy S22 iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru fotografii perfecte în această vară.

Scene Optimizer și Auto Frame pe seria Galaxy S22

Activați Scene Optimizer. Aceasta este o funcție extrem de utilă. Atunci când este activată camera detectează elementele din cadru, iar inteligența artificială îmbunătățește automat fotografia. Pentru a o activa deschideți camera, mergeți la Setări și bifați Scene Optimizer. În acest fel puteți realiza o serie de poze perfecte pentru Instagram, spre exemplu, cu cel mai apetisant burger, scena cu trupa preferată, jocul de lumini și multe altele.

Video și fotografii 8K simultan. Cu siguranță vreți să surprindeți cele mai bune momente din timpul concertelor de pe scenă. Cu telefoanele din seria Galaxy S22 puteți filma 8K și face poze la rezoluție înaltă simultan. În timpul filmării trebuie să apăsați icon-ul din stânga camerei pentru a realiza și fotografii în același timp. Și ce dacă veți cânta și voi la unison? Poveștile vor fi cu atât mai personale și mai amuzante.

Auto Frame pentru clipuri video. Cu această funcție nu trebuie să vă faceți griji pentru încadrare. Funcția Auto Frame, ce poate fi activată din camera video, pe icon-ul din dreapta jos, se va asigura că toți prietenii cu care ești la un eveniment intră în fotografie, zoom-ul fiind ajustat automat.

Portrait Mode și Voice Commands

Portrete mult mai reușite. Funcția Portrait Mode aduce noi fundaluri din care poți alege, de diferite texturi și culori. În acest fel vei obține cele mai reușite fotografii cu gașca veselă de festival pentru conturile de social media.

Activează comanda vocală. Dacă ați găsit momentul și cadrul potrivit pentru un selfie, ar fi ideal să puteți face poza în câteva secunde. Vestea bună este că puteți seta comenzi vocale prin care fotografia să fie declanșată în doar câteva secunde. Trebuie să intrați în setările camerei și să selectați Shooting methods – Voice commands. Iar dacă muzica este prea tare în jurul vostru, puteți apela oricând la opțiunea de Palm sau Wave – pentru un selfie declanșat la momentul potrivit.

Încearcă Expert Raw – după cum sugerează și numele, aplicația salvează opțiunea RAW ale fotografiilor alături de fișierele JPEG obișnuite. Acest lucru înseamnă că fotografiile cu Expert Raw vor păstra mult mai multe detalii.

Câteva sfaturi de compoziție

Surprinde cadre naturale. Uneori nu trebuie să gândiți în avans cadrele, trebuie doar să fiți prezenți și să lăsați universul din jurul vostru să vă inspire. De toate celelalte se ocupă telefoanele din seria Galaxy S22. Poate fi un dans, o băutură, artistul preferat pe scenă – indiferent de moment, e important să vă bucurați de ce este în jur.

Mișcați-vă cât mai mult, în zone diferite. Când ajungeți la scenă, nu stați într-un singur loc, deplasați-vă de-a lungul scenei, în mai multe locuri, pentru a surprinde fotografii inedite din mai multe unghiuri și o varietate de momente artistice, spontane, amuzante, de neuitat.

The golden hour. Cum lumina directă a soarelui poate fi prea puternică pentru fotografii, imediat ce acesta apune este perioada cea mai bună pentru fotografii calde, luminoase. Recomandăm să vă planificați sesiunile foto în această perioadă a zilei.

Editarea fotografiilor. Dacă simțiți nevoia unor mici ajustări, puteți edita fotografiile în aplicații compatibile precum Lightroom sau Snapseed. Astfel, succesul unor poze cu adevărat profesionale este garantat. Recomandăm, în schimb, distracția, voia bună, prietenii de calitate și fotografiile cât mai naturale, așa cum le-a surprins artistul și Galaxy S22, bineînțeles.