Acasă Cum sa... Cum să folosiți VO2 Max pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Cum să folosiți VO2 Max pe seria Samsung Galaxy Watch 4

VO2 Max este volumul maxim de oxigen (în mililitri) pe care îl puteți consuma pe minut pe kilogram de greutate corporală la maximul de performanță. Pentru a putea măsura volumul maxim de oxigen, trebuie să începeți antrenamentul sau exercițiile. În acest articol vă vom arăta cum să folosiți VO2 Max pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

Funcția și nivelul VO2 max este cheia pentru a vedea, înțelege și gestiona nivelul de fitness. Scorurile VO2 Max mici reprezintă niveluri slabe de fitness, iar scorurile mai mari indică o capacitate de performanță mai mare. Cu Samsung Galaxy Watch 3, Samsung a adus această caracteristică la purtabile, iar cu ceasurile de generația a patra caracteristica a devenit mai precisă. Volumul maxim de oxigen este util pentru a avea o sănătate mai bună și rezistență mai mare la antrenamente.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Caracteristica VO2 Max arată cât de mult oxigen ați consumat în timpul exercițiilor. Sigur ați auzit de această funcție, mai ales dacă utilizați un Galaxy Watch 3, dar nu este sigur că știți unde să o găsiți și cum să folosiți funcția pe seria Galaxy Watch 4. Nu este foarte greu de găsit, dar nici ușor, pentru că nu toți utilizatorii o activează. VO2 Max este un scor care va fi vizibil în interiorul activităților și pentru acest lucru trebuie să începeți o activitate fizică. În acest ghid, via TizenHelp, vă vom arăta cum să urmăriți măsurarea volumului maxim de oxigen pe care îl consumați. Pe seria Galaxy Watch 4, caracteristica VO2 Max a fost adăugată la exercițiul de alergare.

Cum să activați VO2 Max pe seria Galaxy Watch 4

1. Deschideți aplicația Samsung Health. Aplicația este preinstalată pe seria Galaxy Watch și, de asemenea, pe telefoanele Samsung Galaxy. Dacă sunteți un utilizator non-Samsung, atunci o puteți descărca din Play Store sau Galaxy Store. Deschideți aplicația pentru a afla lista de funcții.

2. Accesați exercițiu. După caracteristica Pași, există o opțiune pentru toate exercițiile. Include toate modurile sport care acceptă ceasul inteligent sau trackerul inteligent Samsung. Deschideți opțiunea Exercițiu, pentru a vedea toate listele.

3. Apăsați alergare. În istoricul tuturor exercițiilor, puteți vedea istoricul exercițiului de alergare. Va afișa toți pașii, ritmul, poziționarea GPS, ritmul cardiac, valorile de alergare și, desigur, rezultatele VO2 Max.

4. Vezi scorul VO2 Max. Când începeți să alergați pe o suprafață plană, automat senzorul va colecta scorul consumului de oxigen. Acesta vă va împărți scorul în funcție de vârsta dvs. Pentru vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani, un scor sub 34 este foarte slab, iar un scor peste 59,8 este bun.

Acum nu este deloc greu să aflați VO2 Max Sper pe seria Galaxy Watch 4. În viitor, este posibil să vedem mai multe exerciții care vor arăta volumul maxim de oxigen consumat în timpul antrenamentelor. Este o funcție foarte importantă pentru a vedea și gestiona nivelul de fitness și cum stați cu sănătatea.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...