10 lucruri pe care nu le știți despre Samsung Galaxy Fold

1107

Mai mulți specialiști din domeniul telefoniei mobile au primit de la Samsung smartphone-ul Galaxy Fold pentru testare. Ca urmare a acestui lucru, prin intermediul GSMArena, putem să vă prezentăm câteva lucruri mai puțin știute despre Galaxy Fold.

Ca dispozitiv de primă generație, Samsung Galaxy Fold nu este lipsit de probleme care necesită unele revizuiri. Ne așteptăm ca unele dintre acestea să fie rezolvate până în momentul în care acest smartphone pliabil va ajunge în mâinile utilizatorilor.

De la prezentarea sa în luna februarie s-au scris multe lucruri despre Galaxy Fold și smartphone-ul a fost întors pe toate fețele. Acum, după ce aceste eșantioane de testare de la Samsung au fost verificate amănunțit, au apărut lucruri pe care mai înainte nu le știam. În rândurile de mai jos vom vedea ce probleme sunt cu Galaxy Fold și alte aspecte interesante neștiute până acum.

Galaxy Fold are unele probleme cu aplicațiile

1. Unele aplicații pot fi urmărite doar în modul peisaj (cum ar fi jocurile). Sunt foarte specifice orientării lor și nu se vor roti dacă rotiți telefonul. Aceasta înseamnă că telefonul are o presetare de orientare atunci când vine vorba de modul peisaj. Acest lucru este pentru ca Samsung să se asigure că sunetul este cel mai bun în această orientare.

GSMArena este un site fondat de Orlin Milinov în anul 2000 și are sediul în Sofia – Bulgaria. GSMArena oferă informații complete și actualizate despre toate telefoanele mobile. Publică recenzii, știri, opinii, voturi și manuale despre smartphone-uri.

2. Aplicațiile care nu acceptă caracteristica Continuitate (în cazul în care deschideți o aplicație pe ecranul mai mic și apoi deschideți telefonul la ecranul mare), vor afișa bare negre pe fiecare parte a ferestrei aplicației odată ce este pornită. Sperăm că cele mai populare aplicații vor fi actualizate pentru a remedia situația.

3. Fotografierea și filmarea pe ecranul exterior mai mic este o experiența nu tocmai bună. Probabil datorita dimensiunilor sale mai mici sau sau a calității ușor inferioare. Dar când Galaxy Fold este în mod tabletă fotografiile sunt excelente. Navigarea pe fotografii în ecranul mare este totuși o experiență excelentă. Calitatea acestor imagini este la nivelul celor efectuate cu Galaxy S10+.

4. Dacă deschideți telefonul, ecranul extern nu va funcționa în nicio situație. Și în timp ce acest lucru are sens, simțim că este o șansă pierdută de care puteam profita.

Magneții folosiți la pliere atrag obiecte metalice mici

5. Atunci când Galaxy Fold este pliat, există o ușoară îndoire în panourile din față și din spate în locul unde se află balamaua, dar dispare când deschideți telefonul. Nu este mare lucru, dar parcă face ca telefonul să arate ieftin și fragil.

6. Există, de asemenea, un efect de ușor decalaj atunci când defilați prin conținut în modul portret pe ecranul mare. Se pare că acest conținut al ecranului este actualizat de la stânga la dreapta, astfel încât există un mic decalaj acolo.

7. Magneții care ține bine închis Galaxy Fold sunt amplasați în mai multe locuri. Sunt puternici și atrag foarte ușor obiecte metalice mici. Acum nu trebuie să păstrați smartphone-ul pliabil Galaxy Fold într-un buzunar alături de ace de siguranță și agrafe metalice, dar este bine să știți.

8. Cu toate acestea, în ciuda magneților puternici care țin închis telefonul, este foarte ușor să deschideți Galaxy Fold cu o singură mână, dar necesită o anumită gimnastică cu degetul, o anumită mișcare. Această mișcare devine mai ușoară cu cât o faci mai mult, așa că, în cele din urmă, se simte aproape banală.

9. Atunci când sunteți într-un apel și desfășurați telefonul în modul tabletă, apelul va intra automat în modul difuzor.

Galaxy Fold are un buton cu scaner de amprentă care se dublează cu Bixby

10. Galaxy Fold folosește un scaner capacitiv de amprente pe o parte, în genul celui aflat pe Samsung Galaxy S10e care se dublează ca buton Bixby. Acest buton mai mic se află deasupra butonului de pornire.

Și mai avem câteva…

11. Husa de protecție furnizată este alcătuit din două părți, deci nu este flexibilă. Are un adeziv ușor pentru a lipi husa în siguranță pe telefon. Adezivul îl puteți îndepărta cu ușurință după ce a fost aplicat.

12. Există trei moduri de tastare pe Samsung Galaxy Fold – o tastatură obișnuită, o tastatură cu ecran divizat și chiar o tastatură plutitoare.

13. La fel ca telefoanele din seria Galaxy S10, Galaxy Fold are atât încărcare fără fir obișnuită cât și inversă, PowerShare.

Acestea sunt doar primele impresii despre Samsung Galaxy Fold. Este un telefon unic în felul său și sigur vor mai apare surprize cu el. După ce va fi disponibil pe piață și va ajunge în mâinile mai multor utilizatori probabil vom descoperi și alte lucruri interesante despre Galaxy Fold.