Acasă Stiri Samsung oferă 100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 2...

Samsung oferă 100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 2 & Z Flip 5G

Samsung oferă acum 100 de zile de încercare pentru smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Cu alte cuvinte, dacă achiziționați oricare dintre cele două dispozitive, aveți la dispoziție 100 de zile pentru a le returna. Deocamdată această facilitate este doar pentru cumpărătorii din Coreea de Sud și Statele Unite.

Aceasta este o mișcare incredibilă a companiei Samsung și este o dovadă a încrederii companiei în calitatea produselor sale pliabile. Atunci când un cumpărător cheltuie mulți bani pentru Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, Samsung vrea ca acesta să fie sigur de calitatea pliabilului cumpărat. Am avut și noi pentru teste ambele telefoane de mai sus și am fost plăcuți impresionați de calitatea acestora.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 3 & Z Flip în SUA

Această ofertă este valabilă numai în SUA și Coreea de Sud, cel puțin deocamdată. De asemenea, se aplică numai dacă cumpărați oricare dintre cele două dispozitive de la Samsung.com. Rețineți că aceasta este o ofertă cu durată limitată. Sunt informații că Samsung vrea să extindă acest sistem pentru Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip pe mai multe piețe.

În mod normal, aveți doar două săptămâni pentru a încerca un dispozitiv și pentru a-l returna dacă nu vă place. Dar, în mod surprinzător Samsung a decis să treacă peste această perioadă limitată de această dată. Aceasta face parte din programul “cumpărați și încercați – buy and try” al companiei, conform AndroidHeadlines.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, California, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Acum, având în vedere că aceasta este o ofertă cu durată limitată, există o dată de expirare. Această ofertă se aplică numai dacă cumpărați un Samsung Galaxy Z Fold 2 sau Galaxy Z Flip 5G de acum și până pe 1 aprilie. Ambele telefoane costă în SUA peste 1.000 de dolari, Z Fold 2 fiind mult mai scump.

Pentru cei care vă întrebați, Galaxy Z Fold 2 are un preț de 1,999$ iar Galaxy Z Flip unul de 1.199$ în SUA. Chiar și cu acest program, ambele dispozitive sunt încă eligibile pentru credite de schimb și o reducere instantanee de 200 USD pentru accesorii.

Compania intenționează să anunțe mai multe smartphone-uri pliabile, patru, în acest an. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 fiind cele mai proeminente dintre ele. Se așteaptă ca ambele dispozitive să sosească în iulie.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...