Cele mai bune 20 de aplicații Tizen în februarie 2019

2456

Cele mai multe smartphone-uri Samsung sunt cu sistemul de operare Android. În același timp Samsung are și telefoane care rulează pe sistemul de operare Tizen, aceste sunt mai puține, dar sunt. Samsung Z1 lansat în ianuarie 2015, Samsung Z2, Z3 și Samsung Z4 lansat în iunie 2017. Sunt telefoane entry-level cu specificații mai slăbuțe și un preț mai mic.

Smartphone-urile sunt folosite de mulți utilizatori și aceștia sunt mulțumiți de ele, mai ales prin prisma raportului calitate preț. Vă prezentăm, prin intermediul IotGadgets, cele mai bune aplicații Tizen care sunt disponibile în Tizen Store. Evident, trebuie să aveți unul dintre telefoanele amintite mai sus, pentru a putea să le descărcați din Magazinul Tizen.

Cea mai descărcată aplicație din Tizen Store este WhatsApp Messenger

Această listă cuprinde cele mai descărcate aplicații sau jocuri din Tizen Store în perioada februarie 2019 – 8 martie 2019. Aceste aplicații sunt pentru telefoanele Samsung Z1, Z2, Samsung Z3 și Samsung Z4. Vă reamintim că Samsung Z4 este vârful de gamă al acestor telefoane cu sistemul de operare Tizen și rulează pe Tizen OS 3.0. Are un ecran de 4,5 inch, 1 GB de RAM și 8 GB stocare, extensibilă cu microSD până la 128 GB. Are un preț de 80 – 100 de euro.

Există o serie de intrări noi în listă. Câteva aplicații de editare a fotografiilor – Best Photo Frame și Photo Editor Super Filter – Effects, pentru editarea fotografiilor. Prima aplicație vă permite să adăugați câteva imagini în imagine. A doua vă permite să reglați Filtrele, Luminozitatea, Contrastul, Saturația, Zgomotul, Efectele, RGB, Rotirea și altele.

Tizen este sistemul de operare de casă a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse care poartă sigla Samsung. Tizen este pe televizoare, electrocasnice și smartwatch-uri Samsung. Gear S3, Gear Sport, Galaxy Watch și Galaxy Watch Active au Tizen OS.

Singurele alte intrări noi în Tizen Store și în cele mai bune 20 de aplicații, sunt jocurile. Cu Fighting Club 3D, după cum sugerează și numele, te lupți cu adversarii și cu toate celelalte în 3D! Celălalt joc este Plants vs. Zombies. O mulțime de plante și de zombi, sunt multe lupte și aici.

Facebook, Facebook Messenger și Fighting Club 3D sunt apreciate

Celelalte aplicații uzuale folosite destul de mult sunt și ele prezente în această listă din Magazinul Tizen. Amintim pe WhatsApp Messenger, Facebook și Facebook Messenger trio-ul din față fiind cel mai descărcat. Alți membri notabili din Club Top 20 sunt Combat Duty Modern Strike FPS, Temple Run 2, Opera Mini Browser. Here Maps, Instagram, Hancom Office Viewer și alte aplicații mai sunt în primele 20 cele mai preferate. Lista completă a primelor 20 cele mai bune aplicații este de mai jos.

1. WhatsApp Messenger 2. Facebook
3. Facebook Messenger 4. Fighting Club 3D
5. Combat Duty Modern Strike FPS 6. Hancom Office Viewer
7. Temple Run 2 8. Opera Mini Browser
9. Xender 10. Here Maps
11. Best Photo Frame 12. Downloader for YouTube
13. Instagram 14. Photo Editor Super Filter – Effects
15. Bounce Classic 16. Plants vs Zombies
17. Smart Tutor 18. Hill Driver
19. Snakes Ladder 2017 20. Calendar