4 caracteristici pe Galaxy Wearables care vă fac viața mai simplă

424
4 caracteristici ascunse pe Galaxy Wearables
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Fie că urmărește alergarea zilnică sau cântă melodiile preferate în timpul deplasării de dimineață, portabilele Galaxy oferă experiențe care fac viața de zi cu zi mai strălucitoare și mai bogată. Dar asta nu este tot ce pot face. Ceasurile și căștile inteligente Samsung vin, de asemenea, cu multe caracteristici care adaugă confort și simplitate rutinei zilnice. Sunt câteva caracteristici de care trebuie să știți pe Galaxy Wearables.

Printre articolele portabile Samsung Galaxy Wearables amintim căștile wireless Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro. Tot aici încadrăm și ceasurile inteligente Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3. Sigur că mai sunt multe altele, dar le-am enumerat numai pe cele mai reprezentative. Mai jos vă prezentăm patru caracteristici ascunse pe portabile Samsung Galaxy despre care neapărat trebuie să știți.

Smart Lock pe portabilele Galaxy Wearables

1. Funcția Smart Lock. Ți-ai dorit vreodată că smartphone-ul tău să se poată debloca automat atunci când îl porți? Cu funcția Smart Lock, care a fost disponibilă pentru prima dată cu Android 5 în 2014, vă puteți debloca smartphone-ul în situații și locații în care vă simțiți în siguranță fără a introduce o parolă sau a vă scana amprenta. Este disponibilă pe smartphone-urile sau tabletele Galaxy care rulează Android 5 sau mai nou.

Funcția vă permite să păstrați smartphone-ul Galaxy deblocat atunci când este conectat la ceasul Galaxy când aveți telefonul la voi. Pentru a vă oferi mai multe modalități de a accesa rapid aplicațiile de care aveți nevoie, puteți alege, de asemenea, să vă deblocați automat smartphone-ul într-o locație sigură la alegere – cum ar fi casa dvs.

Android 5 Lollipop este a cincea versiune a sistemului de operare Android. A fost prezentat pe 25 iunie și disponibil pe 12 noiembrie 2014. Lolipop este o bomboană de formă ovală, aplatizată sau sferică din zahăr topit pe un băț de lemn (acadea).

Buds Together pe căștile wireless Galaxy Buds

2. Puteți asculta aceeași muzică pe două căști Galaxy Buds cu Buds Together. Muzica sună mai bine atunci când o asculți cu prietenii. Introdus pentru prima dată cu Galaxy Buds Live, Buds Together vă permite să împărtășiți cu ușurință melodiile preferate cu alții, în timp ce vă bucurați de cea mai bună calitate a sunetului. Funcția este disponibilă pe dispozitivele Galaxy Wearables cum ar fi Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro. Funcția de scanare este disponibilă pe toate dispozitivele care acceptă One UI 2.5 sau o versiune ulterioară; funcția de partajare este disponibilă pe toate dispozitivele care acceptă One UI 2.1 sau o versiune ulterioară.

Pentru a activa funcția, tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma Partajare Muzică din panoul rapid al telefonului și să selectați căștile cu care doriți să partajați. Când invitația este acceptată pe dispozitivul prietenului dvs., puteți asculta aceeași melodie împreună pe două perechi separate de căști Galaxy.

Auto Switch pe dispozitivele Samsung

3. Comutator automatAuto Switch. Mulți dintre noi folosim o singură pereche de căști cu mai multe dispozitive. Când schimbați dispozitivul, este adesea o problemă să deconectați și să reconectați conexiunea Bluetooth. Ar fi excelent dacă aveți căști care pot face schimbarea automat atunci când aveți nevoie de ele.

Introdusă cu Galaxy Buds Pro, funcția de comutare automată se ocupă perfect de conexiuni atunci când comutați între dispozitive. Să presupunem că primiți un apel pe smartphone-ul Galaxy în timp ce urmăriți un film pe tableta Samsung Galaxy. În loc să trebuiască să vă deconectați manual căștile de pe tabletă și să le asociați cu telefonul, funcția va comuta automat conexiunea Bluetooth la telefon atunci când preluați apelul. Funcția Auto Switch este disponibilă pe smartphone-uri sau tablete Galaxy cu interfața One UI 3.1 sau o versiune ulterioară, care pot fi activate / dezactivate în setarea Bluetooth. Necesită ca același cont Samsung să fie înregistrat pe dispozitive. Disponibilitatea poate varia în funcție de aplicație.

Importanța spălatului pe mâini nu a fost uitată de Samsung

4. Hand Wash – Spalat pe maini. Igiena personală este acum mai importantă ca niciodată, mai ales când vine vorba de spălarea mâinilor. Dar menținerea unei rutine regulate de spălare a mâinilor poate fi acum o provocare în viața de zi cu zi.

La scurt timp după schimbările rapide din întreaga lume anul trecut, Samsung a introdus aplicația Hand Wash pe smartwatch-urile Galaxy. Aplicația oferă un mod practic, dar simplu, de a vă ajuta să țineți pasul cu rutina de spălare a mâinilor. Puteți începe configurând alarme în aplicație și primiți memento-uri pentru a vă spăla mâinile la intervale regulate.

Acum, cu cea mai recentă actualizare pe Galaxy Wearables, odată ce începeți să vă spălați mâinile, ceasul inteligent Samsung Galaxy va începe automat o numărătoare inversă de 25 de secunde. Acest timp de spălare a mâinilor este recomandat de către Organizația Mondială a Sănătății. Pe tabloul de bord al aplicației, puteți, de asemenea, să urmăriți de câte ori v-ați spălat pe mâini în timpul zilei, precum și să revedeți săptămânal obiceiurile de spălare a mâinilor.

Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de operator, dispozitiv sau piață. Necesită cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Hand Wash și cel mai nou software al ceasului, care vor fi lansate progresiv pe Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3.