Samsung vrea să vândă 500.000 de telefoane Galaxy Z Fold 2 în 2020

658
Sursa Foto: SamMobile.com

Evenimentul Galaxy Unpacked 2020 a trecut și am aflat în sfârșit totul despre specificațiile și caracteristicile noilor dispozitive. Samsung a lansat seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch 3 și Galaxy Tab S7 în cadrul evenimentului său de lansare virtuală. Acum, sunt deja informații că firma sud-coreeană ar putea vinde mai multe unități Galaxy Z Fold 2 decât originalul Galaxy Fold.

Potrivit SamMobile care citează Counterpoint Research, Samsung ar putea vinde până la sfârșitul anului 2020 ~500.000 de telefoane Galaxy Z Fold 2. Dacă compania reușește acest lucru ar fi un salt de 100.000 de bucăți față de Fold-ul original de anul trecut. Lansarea originalului Galaxy Fold a fost amânată din diferite motive până în septembrie 2019. După această dată a fost vândut în 60 de țări până la sfârșitul anului trecut.

Samsung vrea să vândă 8,5 milioane de Note 20 în acest an

Firma sud-coreeană s-a confruntat cu probleme de aprovizionare legate de ecrane și balamale anul trecut. Din informațiile disponibile, chiar în contextul actual, nu vor fi astfel de probleme anul acesta. Acest lucru înseamnă un lanț de aprovizionare constant și probabil vânzări mai mari. Counterpoint Research susține că gigantul tech sud-coreean are capacitatea de a livra un număr și mai mare de telefoane pliabile.

Noul smartphone are un un corp mai robust, ecrane exterioare și interioare mai mari și camere mai bune. Ca de obicei Samsung a fost atent și la design și a pus un procesor mai nou la interior. Toți acești factori ar putea duce la vânzări mai mari pentru Samsung Galaxy Z Fold 2.

Numele cuvântului „milion”, care e similar în toate limbile moderne, provine din limba italiană, în care mille înseamnă „o mie”, milion înseamnă o mie de mii. Lățimea unui deget uman este de 22 mm, un milion de degete aliniate ar acoperi o distanță de 22 km.

Counterpoint Research a menționat că se așteaptă ca Galaxy Note 20 să se vândă mai puțin decât seria Note 10. Firma de cercetare a declarat că Samsung ar putea vinde 8,5 milioane de Galaxy Note 20 din acest an. Această cifră ar fi cu 500.000 de unități mai mică decât vânzările seriei Galaxy Note 10 în anul trecut. Din cauza crizei COVID-19 în curs de desfășurare, se estimează că 30% dintre consumatori vor cheltui mai puțin pe noi telefoane în acest an.