7 caracteristici excelente pe Samsung Galaxy Z Flip

427
7 caracteristici excelente pe Samsung Galaxy Z Flip
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Designul lui Samsung Galaxy Z Flip a fost conceput pentru a vă ajuta să faceți mai mult cu mai puțin. Dispozitivul compact, dar elegant, este plin de caracteristici și experiențe care vă vor face rutina zilnică mai ușoară. Flip-ul Samsung s-a vândut excelent tot anul trecut iar acum se vinde la fel de bine. Mai mult, acum beneficiază de reduceri substanțiale pe toate piețele și a devenit și mai tentant.

În general, designul lui Samsung Galaxy Z Flip merită lăudat. Samsung a făcut cu acest smartphone imposibilul posibil: a pliat sticla! Calitate excelentă de construcție peste tot. Smartphone-ul este plăcut, se simte puternic și robust, chiar dacă atunci când este pliat pare prea mic pentru un telefon. Chiar și în starea deschisă este rigid ca structură, iar ambele jumătăți sunt destul de fixe. În general, emană un sentiment persistent de fiabilitate.

Vă prezentăm, prin intermediul Samsung Newsroom mai multe sfaturi de care să țineți cont în folosirea lui Samsung Galaxy Z Flip. Acestea sunt utile în folosirea zilnică a acestui inedit smartphone Samsung. Puteți afla mai multe despre Galaxy Z Flip pe I❤️Samsung în recenzia noastră privind acest telefon.

Modalități simple de a primi apeluri cu Samsung Galaxy Z Flip

Smartphone-ul dvs. poate suna în orice moment al zilei. Deci de ce ar trebui să existe o singură modalitate de a prelua un apel telefonic?

Pentru a primi un apel, Galaxy Z Flip vă permite să efectuați apeluri telefonice confortabil, fără a vă opri din ceea ce faceți. Dacă telefonul sună în timp ce gătiți sau faceți alte activități cu mâinile, pur și simplu glisați de la stânga la dreapta pe ecranul capacului pentru a primi apelul în modul difuzor. Pentru a termina apelul, tot ce trebuie să faceți este să glisați în sens opus pe ecranul de pe capac.

Telefonul Vkworld T3, cu specificații modeste, are cel mai mare difuzor din lume. Difuzorul măsoară 25 x 35 mm şi ajunge la un nivel al sunetului de 146 decibeli. Telefonul Apple iPhone 6s are un nivel al sunetului de 78,1 dB iar HTC One M9 are 93 dB.

O altă modalitate de a răspunde la un apel telefonic de pe Samsung Galaxy Z Flip este prin deschiderea dispozitivului și glisarea de la stânga la dreapta. Acest lucru este minunat pentru momentele în care trebuie să răspundeți la un apel împreună cu mai mulți colegi din aceeași cameră.

Dacă preferați să răspundeți și să terminați automat apelurile telefonice prin plierea dispozitivului, puteți modifica Setările aplicației telefonice pentru a se potrivi acestui lucru.

Captează instantaneu mai multe fotografii

Să presupunem că ești la o petrecere de ziua de naștere și vrei să surprinzi momentul cu tăierea tortului Cu atât de mulți oameni care cântă și se înghesuie să vadă momentul, este greu să faci fotografia perfectă cu un singur clik.

Camera lui Galaxy Z Flip vine cu Burst Mode, care vă permite să faceți o serie de fotografii într-o clipită. Pur și simplu țineți apăsat butonul declanșator în aplicația Cameră și fotografiați pe măsură ce acțiunea se desfășoară. Apoi puteți merge la Galerie și puteți alege fotografia perfectă când aveți timp.

Transformarea experiențelor memorabile în GIF-uri care pot fi partajate instantaneu pe Galaxy Z Flip este la fel de ușoară. În setările aplicației Cameră, puteți schimba acțiunea de a glisa în jos butonul declanșator pentru a crea GIF-uri.

Utilizați ecranul exterior ca vizor selfie

Spontaneitatea este unul dintre ingredientele care stau la baza unor selfie-uri memorabile. Cu Galaxy Z Flip, puteți fi sigur că veți captura selfie-uri uimitoare individuale sau de grup ori de câte ori starea de spirit lovește.

Când dispozitivul este pliat, puteți pur și simplu atingeți de două ori senzorul de amprentă pentru a transforma afișajul capacului într-un vizor selfie. Apoi, puteți comuta între obiectivul cu unghi wide și cel ultra-wide doar atingând pe afișaj. Odată ce totul este perfect încadrat, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul de volum pentru a face fotografia.

Lansați rapid modul Multi-Window cu Samsung Galaxy Z Flip

Dacă doriți să răspundeți la un mesaj în timp ce vizionați un videoclip, Z Flip simplifică multi-taskingul în viața zilnică. Puteți rula aplicații în modul Multi-Window pe dispozitiv deschizându-le din Multi-Window Tray. Aceasta poate fi accesată glisând partea dreaptă a afișajului.

Deschiderea unei ferestre pop-up pe Galaxy Z Flip vă poate oferi mai multă flexibilitate atunci când faceți mai multe sarcini. Pur și simplu apăsați și trageți o pictogramă din Multi-Window Tray în centrul afișajului pentru a lansa o aplicație ca fereastră pop-up.

Fă totul cu o mână

Cu toții am avut momente când vrem să ne ocupăm de mai multe sarcini pe telefon cu o singură mână. Galaxy Z Flip vine cu o funcție inteligentă care vă permite să ajungeți confortabil la tot ceea ce este pe ecranul principal, atunci când doar o mână este liberă. Atingând de două ori butonul de pornire sau glisând în jos în centrul marginii de jos, modul cu o singură mână reduce temporar dimensiunea afișajului pentru un control mai ușor.

Dacă doriți să deschideți panoul de notificări din partea de sus a afișajului principal fără să ajungeți de fiecare dată, puteți activa gesturile pe senzorul de amprentă situat pe partea laterală a lui Galaxy Z Flip pentru un acces mai ușor. Puteți ajusta setările astfel încât glisând în jos din orice locație de pe afișajul principal să deschideți panoul de notificări.

Focus Mode și PowerShare vă ajută foarte mult

Activați Focus Mode pentru a minimiza distracțiile. Există momente în care trebuie să ne vedem de ceea ce face fără nici o distragere a atenției. Cu Galaxy Z Flip, puteți crea liniște și puteți intra în zonă cu modul Focus. Funcția vă permite să dezactivați temporar notificările dintr-o listă personalizată de aplicații. Chiar puteți să dezactivați aplicațiile pe care ați putea fi tentați să le utilizați în unele momente.

Încărcați dispozitivele fără fir cu PowerShare. Nu este nimic mai frustrant decât căștile care nu mai au baterie în timpul unei deplasări lungi. Cu PowerShare de pe Galaxy Z Flip, nu trebuie să așteptați până când găsiți o priză pentru încărcarea dispozitivelor portabile. Activați funcția, iar smartphone-ul poate acționa ca un tampon de încărcare fără fir pentru Galaxy Buds Pro, de exemplu.