La evenimentul „A Galaxy”, cameră cvadruplă și display de 6,3 inch

889

Pe 11 octombrie, Samsung Electronics va organiza un eveniment „A Galaxy”, pentru prezentarea unui nou smartphone. Evenimentul va fi on-line și sunt deja informații că respectivul smartphone Galaxy A va dispune de o configurare cu patru camere foto.

Samsung a confirmat evenimentul din 11 octombrie ca fiind 4x FUN. Invitația destul de subtilă indică un dispozitiv cu patru camere. Conform site-ului german AllaboutSamsung, acesta va avea într-adevăr patru camere orientate spre spate.

Cum se întâmplă de atâtea ori avem unele informații despre departamentul foto al viitorului smartphone Samsung. Conceptul sună destul de bine, Samsung se bazează pe patru camere. Acest telefon care va fi Samsung Galaxy A9, posibil redenumit A9 Star Pro, este destul de similar cu Galaxy A7. Acesta va fi primul smartphone de la Samsung care va include patru camere din spate. Compania a lansat deja primul său dispozitiv cu triple-camera, Galaxy A7.

Camere multe, pixeli mulți, baterie puternică

Ultimele informații vorbesc despre mai multe dintre specificațiile noului smartphone ce va fi lansat de compania sud-coreeană. Se spune că are un afișaj AMOLED de 6,38 inch cu rezoluție FHD+ și un procesor Qualcomm Snapdragon 660 octa-core sub capotă. De asemenea, poate avea o baterie destul de mare, 3.720 mA. Noul Samsung Galaxy A7 are un senzor de amprentă montat lateral. Acest dispozitiv ar putea avea senzorul pe spate, dar aceasta este doar o speculație în acest moment, vom vedea la A Galaxy.

FOV – field of view – câmp vizual, este întinderea lumii observabile care este văzută la un moment dat. Oamenii au un interval orizontal vizual cu puțin peste 210°. Intervalul vertical al câmpului vizual la om este de aproximativ 150 de grade. Unele păsări – sitarul american – au un câmp vizual complet sau aproape complet, 360 de grade!

Cel mai important este departamentul foto oricum, aici Samsung se va baza pe patru module:

  • Cameră foto cu unghi larg de 8 MP cu 120° FOV ( field of view – „câmp vizual”).
  • Cameră foto 24 MP.
  • Camera de zoom de 10 MP.
  • Cameră de 5 MP cu zoom.
  • Camera foto frontală de 24 MP, conform informațiilor va fi Sony IMX 576.

Sistemul quad pentru camera din spate va fi cea mai mare atracție în vânzarea acestui smartphone. Dispozitivul va avea o cameră principală de 24 de megapixeli și una cu unghi larg de 8 megapixeli, care are un câmp vizual de 120 de grade. Setarea poate permite teoretic diferite niveluri de zoom optic pe dispozitiv. Unul ar putea fi un senzor de adâncime pentru a îmbunătăți estomparea fundalului în fotografii.

Acestea sunt ultimele informații despre acest viitor Galaxy A. Niciuna dintre ele nu a fost confirmată în mod oficial, deci trebuie să le luăm cu oarecare reținere. Mai multe informații despre presupusul Galaxy A9 vor apărea probabil în zilele următoare, mai sunt două săptămâni până la evenimentul A Galaxy și la lansare.