Accesorii PROSTO pentru Samsung Galaxy Z Flip 4

220
Accesorii PROSTO
Sursa foto: via phonearena.com

Modelele din seria Samsung Galaxy Z Flip sunt de departe cele mai la modă smartphone-uri Samsung. Designul lor elegant este ceea ce face ca modelele pliabile Flip să fie mult mai mult decât o simplă piesă de tehnologie obișnuită. Este practic o declarație a stilului și identității proprietarului său. Acum compania a lansat noi accesorii PROSTO pentru Samsung Galaxy Z Flip 4.

Samsung a profitat de acest design atractiv, oferind culori unice și o gamă inegalabilă de opțiuni de personalizare prin intermediul ediției exclusive Bespoke. Pe lângă cele dintâi, există și o ediție specială ocazională care face ca Galaxy Z Flip 4 să fie ceva mai excepțional. Predecesorul pliabilului, Galaxy Z Flip 3, a primit până la 5 modificări în ediții speciale pe parcursul ciclului său de producție. Sigur și pentru Galaxy Z Flip 4 vor urma mai multe ediții speciale în acest an.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 4 primește accesorii PROSTO

Prosto este o companie poloneză de îmbrăcăminte inspirată din cultura hip-hop. Compania a conceput accesoriile pentru a le oferi utilizatorilor de Samsung Galaxy Z Flip 4. Setul de accesorii Galaxy Z Flip 4 constă dintr-o carcasă transparentă din silicon și o mână de inserții și autocolante în ediție limitată care poartă sigla PROSTO. Pachetul costă aproximativ 130 de lei.

Recent am scris despre colaborarea Samsung cu JUUN.J. Acum, un alt brand de modă colaborează cu Samsung pentru telefonul său pliabil Galaxy Z Flip 4 – PROSTO. Brandul a încheiat un parteneriat cu Samsung pentru a aduce accesorii exclusive Galaxy Z Flip 4, potrivit PhoneArena. Pachetul cu accesorii este acum disponibil pentru cumpărare de pe site-ul web Samsung Polonia.

PROSTO este o companie de îmbrăcăminte și casă de discuri din Polonia, fondată de Wojtek Sokół în 1999. Produsele companiei PROSTO includ pantaloni, șepci, tricouri, lenjerie intimă, rucsacuri, jachete și accesorii de modă.

Aceasta este o abordare deja încercată și testată de Samsung. Gigantul tehnologic coreean, în toate pachetele sale ediții speciale, nu a modificat niciodată aspectul dispozitivului principal în sine. În schimb, accesoriile sunt cele care sunt marcate pentru a se potrivi cu tema generală.

Dar este ceva nou de data asta. Marea majoritate a edițiilor speciale din trecut au fost rezervate exclusiv Coreei de Sud. Este prima dată când vedem o astfel de colaborare exclusivă în afara țării de naștere a companiei Samsung. În orice caz, edițiile speciale Samsung anterioare s-au bucurat de un succes răsunător și cui nu-i place să se simtă puțin exclusivist.