Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 și Watch 5 JUUN.J Limited Editions

236
Galaxy Z Fold 4 si Watch 5 JUUN.J Limited Editions
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung continuă să lanseze diferite ediții speciale pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Mai mult, acum aceeași ediție personalizată ajunge simultan cu pliabilele și la setul Galaxy Buds Pro și seria Galaxy Watch 5. Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Buds 2 Pro și Galaxy Watch 5 au fost lansate în JUUN.J Limited Editions în Coreea de Sud.

De data aceasta, compania sud-coreeană a colaborat cu brandul global de designer de modă JUUN.J pentru a lansa variante în ediție limitată. Colaborarea Samsung cu JUUN.J a venit cu o serie în ediție limitată a celor mai recente smartphone-uri și dispozitive portabile. JUUN.J este un brand global de creatori de modă, cunoscut pentru reînnoirea culorilor și modelelor clasice.

Toate produsele exclusive vin în culori și ambalaje negre în Coreea de Sud. Trebuie să specificăm că nimic nu se schimbă ca hardware și software pe Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Buds 2 Pro sau seria Galaxy Watch 5. Mai precizăm că va exista și o diferență de preț.

Combinația dintre cele mai importante dispozitive inteligente din Coreea și moda a creat un articol remarcabil pentru întreaga lume”. A spus Jung Wook-jun, director de creație al JUUN.J, potrivit Thegoandroid. „Suntem încântați să lucrăm cu JUUN J., unul dintre cei mai inspirați designeri și branduri de modă din lume”. A spus Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și director de marketing al MX Business la Samsung Electronics.

JUUN.J Limited Editions pentru noile telefoane pliabile

Samsung Galaxy Z Flip 4 și Samsung Galaxy Z Fold 4. Galaxy Z Flip 4 JUUN.J Edition este disponibil în opțiunea de culoare grafit și costă 1.473.000 ₩ (~1.070 €). De asemenea, primești o husă din piele JUUN.J și o geantă multiplă din pânză împreună cu ea. Pe de altă parte, ediția Galaxy Z Fold 4 de 256GB în varianta Phantom Black are un preț de 2.198.700 won (~1.600 €). Cutia este livrată cu o husă din piele JUUN.J, o husă pentru stilouri și o geantă multiplă.

JUUN.J a fost fondat în 2007, iar în 2012 brandul s-a alăturat grupului Samsung Cheil Industries. JUUN.J este acum o casă de modă pentru femei și bărbați, un brand de stil de viață. Modelele sale au fost purtate de Pusha T, Wiz Khalifa și Rihanna.

Seria Galaxy Watch 5. Seria Galaxy Watch 5 JUUN.J Limited Editions a seriei Galaxy Watch 5 va avea culoarea Graphite. Modelul de 40 mm costă 369.000 ₩, în timp ce cel de 44 mm costă 399.000 ₩. Ediția Galaxy Watch 5 Pro vine în culoarea Black Titanium și are un preț de 569.000 ₩ (410 euro). Împreună cu ceasul, primești o curea din piele hibridă JUUN.J, un cadran de ceas unic și un încărcător wireless.

Galaxy Buds 2 Pro. Setul wireless Galaxy Buds 2 Pro JUUN.J Edition ajunge în nuanța Graphite. Are un preț de 329.000 ₩ și este livrat cu o husă din piele multifuncțională.

Produsele Samsung JUUN.J în ediție limitată pot fi cumpărate de pe site-ul oficial Samsung din Coreea de Sud, magazinele Galaxy Campus și mall-ul online Samsung C&T.