Accesorii Samsung Eco-Friends pentru noile pliabile, ceasuri și tablete

281
Accesorii ecologice Samsung Eco-Friends pentru noile pliabile
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung a anunțat multiple parteneriate și colaborări cu diverse companii de accesorii mobile pentru lansarea a zeci de accesorii ecologice pentru telefoanele sale pliabile și ceasurile inteligente. Noua gamă de accesorii se numește „Samsung Eco-Friends” și a fost lansată lansată inițial în Coreea de Sud.

Potrivit Samsung, accesoriile Samsung Eco-Friends vor fi în cele din urmă disponibile pentru cumpărare în peste 40 de țări. Compania nu a precizat data când vom găsi aceste accesorii în Europa, SUA sau pe alte mari piețe, potrivit PhoneArena. Nu ne rămâne decât să stăm cu ochii în patru pentru mai multe informații dacă vrem accesorii ecologice pentru seria Galaxy Watch 6, seria Galaxy Tab S9, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.

Noi accesorii Samsung Eco-Friends pentru dispozitivele Galaxy

Conform Samsung, gama Samsung Eco-Friends include carcase pentru noile telefoanele pliabile și curele Galaxy Watch. Acestea sunt fabricate din plastic reciclat și piele vegană.

Pielea vegană este produsă din materiale sintetice. Nu se utilizează produse de origine animală, astfel mai este numită și piele artificială. Nu există nicio diferență între tipurile de piele artificială și vegană, cu excepția terminologiei.

În plus, gigantul sud-coreean a anunțat că Samsung Electronics Future Generation Lab, care este format din angajați în vârstă de 20 de ani de pe tot globul, va aduce valorile și tendințele generației mai tinere prin Programul de parteneriat pentru accesorii mobile Samsung. În acest sens, Samsung a făcut echipă cu marca Slash B Slash pentru a obține lucrări ale unor artiști populari. Amintim aici Toilet Paper, Keith Haring și Smiley, precum și opt IP-uri legate de K-Pop, BTS Dynamite și Stray Kids.

Lucrările de artă aparținând acestora au fost aplicate la 55 de accesorii acum disponibile pentru cumpărare în Coreea. În prezent, aceste accesorii ecologice sunt compatibile cu diverse produse Samsung. Este vorba inclusiv de Flip 5, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Tab S9, Galaxy Watch 6 și proiectorul Freestyle.

Nu în ultimul rând, Samsung a anunțat că toți clienții care au achiziționat o husă pentru Galaxy Z Flip 5 poate aplica automat o temă de ecran potrivită printr-un cod QR furnizat de companie. De asemenea, cei care folosesc husa Flipsuit bazată pe tehnologie NFC pot cumpăra un card Eco Friends Flipsuit pentru a decora carcasa și a aplica tema ecranului.