Galaxy Z Fold 5 supraviețuiește unui test dur de durabilitate

310
Galaxy Z Fold 5 supravietuieste unui test dur de durabilitate
Sursa foto: via androidheadlines.com

Cel mai nou pliabil în stil de carte de la Samsung, Galaxy Z Fold 5, nu putea să nu ajungă și în mâinile lui Zack Nelson de pe canalul YouTube JerryRigEverything. Știm cu toții ce înseamnă asta, un test foarte dur din toate punctele de Vedere, altfel spus, chinurile iadului pentru un telefon. Galaxy Z Fold 5 a reușit de fapt să facă o treabă remarcabilă în acest test de durabilitate, efectiv a sfidat legile fizicii.

Galaxy Z Fold 5 a trecut cu brio acest test brutal de durabilitate, exact ca Galaxy Z Fold 4 de anul trecut, cu care seamănă atât de mult la exterior. Noul Z Fold 5 a fost un adevărat campion la încercările de îndoire ale lui Zack, fără ca nici măcar să tresară (darămite îndoirea, crăparea sau ruperea în jumătate). Părea să spună la un moment dat: numai atât poți Zack? Recent în aceste teste Google Pixel Fold de prima generație și Razr+ de la Motorola au eșuat lamentabil.

Să începem cu afișajul exterior al telefonului. A început să se zgârie abia când a fost confruntat cu zgârieturi de nivelul 6 Mohs, dar la acest nivel era ceva de așteptat. Acest lucru este rezultatul protecției ecranului cu sticla Corning Gorilla Glass Victus 2, potrivit AndroidHeadlines. Asta înseamnă că afișajul este foarte bine protejat.

Samsung Galaxy Z Fold 5, un telefon foarte rezistent

În ceea ce privește afișajul interior pliabil, acesta este foarte ușor de zgâriat, lucru de așteptat. Are pentru protecție un strat de plastic. Puteți deteriora acest ecran chiar și cu unghia, așa că țineți cont de asta. Plasticul de pe afișajul principal a început să se topească după 10 secunde de expunere la foc. Acesta este un test pe care Zack îl face doar pentru distracție, nu este ceva de care ar trebui să-ți faci griji.

Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului. Aluminiul cântărește cu o treime mai puțin decât oțelul. Un Boeing 747 are în structura sa 66.678 kg de aluminiu! China, India și Rusia sunt cei mai mari producători mondiali de aluminiu.

Scanerul de amprente de pe lateral a demonstrat că zgârieturile nu reprezintă un obstacol și a funcționat în continuare. Totuși, Zack a zgâriat acest buton destul de insistent. În general, scanerul funcționează foarte bine. Rama telefonului este realizată din aluminiu, ceea ce Zack demonstrează în acest videoclip. Singura parte din jurul telefonului care este făcută din plastic este porțiunea cu antena 5G.

De asemenea, Zack a decis să toarne o roabă de praf, nisip și pietre pe telefon și balamaua acestuia. Galaxy Z Fold 5 nu este rezistent la praf, așa că dacă ar fi suferit din asta, ar fi de înțeles. Toate acestea nu i-au afectat deloc funcționalitatea.

Ultimul test pe care l-a făcut, ca de obicei, este de îndoire. Dar aici Samsung a făcut o treabă genială. Telefonul s-a flexat puțin când a ajuns să fie aplicată presiune din spate (când este deschis), dar nu s-a rupt și nici funcționalitatea nu i-a fost afectată. Pur și simplu a revenit la forma originală. Apropo, Google Pixel Fold, la fel ca și Motorola Razr+, nu au trecut acest test.