Actualizarea de securitate din august lansată pentru Galaxy S21 FE

226
Samsung Galaxy S21 FE
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung este în plin process de lansare a actualizării de securitate din august 2023 pentru telefoanele și tabletele sale. Acum smartphone-ul Samsung Galaxy S21 FE a început să primească actaulizarea din august care remediază peste 80 de vulnerabilități. În afară de patch-ul de securitate afferent acestei luni, nu primiți nicio delicatesă în materie de funcții.

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din august 2023 pentru Galaxy S21 FE. Noua actualizare este acum disponibilă în multe țări din întreaga lume, inclusiv în Europa, America Latină și America de Nord, potrivit site-ului Psoyun. Țările africane și asiatice nu au primit încă cea mai recentă actualizare pentru S21 FE, dar actualizarea ar trebui să ajungă și acolo în cel mai scurt timp.

Galaxy S21 FE primește actualizarea din august 2023 și în România

Noua actualizare de software pentru Galaxy S21 FE vine cu versiunea de firmware G990BXXS6EWG9 în țările europene. Samsung a lansat o versiune ceva mai nouă a Galaxy S21 FE în Europa cu numărul de model SM-G990B2. Aceste dispozitive primesc cea mai recentă actualizare de securitate cu versiunea de firmware G990B2XXS5EWG9.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat la începutul anului 2022 cu Android 12 și interfața One UI 4. La sfârșitul anului trecut, a fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0. Galaxy S21 Fan Edition va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de software.

În anii 1950, software-ul și hardware-ul erau percepute ca o unitate. Software-ul a făcut parte din hardware și a fost numit cod de program. În 1958, statisticianul american John W. Tukey a inventat pentru prima dată termenul de software.

Dacă dețineți un Galaxy S21 Fan Edition și locuiți într-una dintre țările din zonele menționate mai sus, trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit pe telefon. Alternativ puteți verifica dacă există o nouă actualizare de software pe telefon. Mergeți la Setări -> Actualizare Software -> Descărcare și instalare. Dacă nu a ajuns, încercați mai târziu poate ajunge în orice moment.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea la Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0 pentru S21 FE înainte de sfârșitul acestui an. Unul dintre marile avantaje ale modelului Galaxy S21 Fan Edition este că a apărut la aproape un an după modelele originale. Prin urmare, dispozitivul va primi și un an suplimentar de actualizări.