Actualizare pentru durata de viață a bateriei la seria Galaxy Note 20

519
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung dorește să îmbunătățească durata de viață a bateriei pe Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra într-o actualizare viitoare. Nu puteți instala această actualizare cel puțin momentan în România, lucru pe care îl puteți face în alte țări cum ar fi Germania.

Săptămâna trecută seria Samsung Galaxy Note 20 a început să primească deja două actualizări: una pentru îmbunătățirea camerelor foto și una cu patch-ul de securitate din octombrie. Din nou, în România trebuie să mai așteptăm puțin aceste actualizări. Dar Samsung are și alte îmbunătățiri pentru software-ul seriei Note 20 în curs de desfășurare. Acest lucru este evident dintr-o actualizare care a fost deja lansată în Germania.

Seria Galaxy Note 20: o durată mai bună de viață a bateriei

Samsung nu oferă detalii specifice despre modul în care durata de viață a bateriei se îmbunătățește cu noua actualizare. Aceasta are versiunea de firmware N98 ** XXU1ATJ1, conform GalaxyClub. Jurnalul de schimbări – changelog, menționează doar „Un timp de consum îmbunătățit al bateriei”.

Samsung lansează adesea actualizări care promit în mod explicit o durată de consum îmbunătățită a bateriei. Se pare că acesta este un punct de care gigantul high-tech sud-coreean este conștient că merge la inima fanilor. Este valabil pentru toate modelele Samsung Galaxy și acum în special pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra.

Dark Mode – Modul de noapte are un consum mai redus de baterie și nu dăunează ochilor. Telefoanele Samsung au o funcție de programare care poate activa automat Dark Mode la apusul soarelui – sau la o oră prestabilită – și apoi îl poate dezactiva la răsăritul soarelui.

În plus, cu actualizarea camerelor foto, este îmbunătățită și stabilitatea Dark Mode. În ceea ce privește actualizarea camerelor foto, aplicația va fi actualizată la o versiune mai nouă (10.5.03.14), iar firmware-ul camerei este mai nou.

După cum am specificat mai sus, noua actualizare mai trebuie  încă așteptată în România. Nu vrem să dăm un pronostic, nu suntem mama Omida, dar credem că săptămâna aceasta actualizarea va ajunge în România. Va fi a treia actualizare pentru seria Samsung Galaxy Note 20 din ultimele săptămâni.

În afară de faptul că o durată de viață mai bună a bateriei este întotdeauna binevenită, suntem curioși cât de mult va fi îmbunătățită bateria. Modelul Samsung Galaxy Note 20 Ultra să chiar foarte bine în acest domeniu. Dar durata de viață a unei baterii nu este niciodată suficientă, întotdeauna vrem mai multă.