Actualizarea din decembrie lansată pentru seria Galaxy Watch 4

292
seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Cu câteva zile în urmă Samsung a lansat actualizarea de securitate din decembrie pentru seria Galaxy Watch 5. Aceeași actualizare este acum disponibilă pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Lansarea pentru seria Galaxy Watch 4 a început recent și poate dura ceva timp pentru a ajunge la toate unitățile eligibile din întreaga lume.

Cea mai recentă actualizare pentru gama Galaxy Watch 4 vine cu numerele de versiune a firmware-ului R870XXU1HWL1 și R880XXU1HWL1 pentru modelul mai mic și, respectiv, Classic, doar cu Bluetooth. Versiunile cu LTE ale ceasurilor din seria Galaxy Watch 4 vor primi patch-ul din decembrie cu un număr de versiune identic sau ușor diferit. Indiferent de numărul versiunii, actualizarea conține același jurnal de modificări, potrivit AndroidHeadlines. „Stabilitatea a fost îmbunătățită”, spune singura mențiune din jurnalul oficial de modificări al Samsung. Aceasta înseamnă că Galaxy Watch 4 primește noi corecții de vulnerabilitate care îmbunătățesc securitatea și stabilitatea dispozitivului.

Actualizarea de securitate din decembrie 2023 pentru dispozitivele Galaxy conține remedieri pentru peste 60 de vulnerabilități, inclusiv șapte considerate critice. Cu toate acestea, majoritatea se aplică doar smartphone-urilor și tabletelor. Ceasurile Samsung Galaxy Watch cu Wear OS primesc de obicei mai puține corecții cu noile actualizări de securitate.

Cu toate acestea, este important să vă mențineți ceasul actualizat, astfel încât să nu aveți probleme de securitate. Dacă utilizați un Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 4 Classic, accesați aplicația Setări și atingeți Actualizare software -> Descărcați și instalați pentru a verifica dacă există noi actualizări. De asemenea, puteți verifica actualizările din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat.

Samsung a început recent să introducă actualizarea din decembrie la seria Galaxy Watch 4. Nu este încă disponibilă la nivel global. Este posibil să dureze și câteva zile pentru ca actualizarea să ajungă la toate ceasurile. De asemenea, vei primi o notificare când actualizarea ajunge la ceasul tău inteligent.

Fabricarea primului smartwatch a fost inspirată de lansarea ceasului Seiko TV Watch în 1982. Steve Mann, un inginer și inventator canadian este considerat „Părintele computerului purtabil”. El a proiectat și dezvoltat primul ceas inteligent Linux în 1998.

Actualizarea din decembrie pentru seria Galaxy Watch 4 nu aduce nimic în afară de cele mai recente remedieri de securitate. Acest lucru era de așteptat, deoarece ceasurile au primit recent One UI 5 Watch. A fost a doua actualizare majoră One UI pentru serie, care a debutat cu One UI 4 Watch 4 și a primit One UI Watch 4.5 anul trecut.

Samsung intenționează să ofere patru upgrade-uri majore One UI pentru seria Galaxy Watch 4. Deci ceasurile sunt eligibile pentru încă două actualizări mari. Următoarea actualizare majoră ar putea veni după lansarea seriei Galaxy Watch 7 în a doua jumătate a anului 2024. Compania poate, de asemenea, să introducă actualizări minore ale caracteristicilor dispozitivelor înainte de aceasta. Mai reveniți pe I❤️Samsung pentru a afla și alte noutăți despre Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro și seria Galaxy Watch 6.