Actualizarea din februarie 2024 lansată pentru seria Galaxy S22

232
Seria Galaxy S22
Sursă foto: pontospravoar

Chiar în weekend o altă serie emblematică Samsung a început să primească actualizarea de securitate din februarie 2024. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra primesc acum această actualizare în Europa. În prezent, actualizarea pentru seria Galaxy S22 este limitată la Bătrânul Continent, dar în scurt timp va fi disponibilă în mai multe țări.

Utilizatorii care dețin un Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra pot identifica cea mai recentă actualizare după numerele de versiune de firmware S901BXXS7DXAC, S906BXXS7DXAC și, respectiv, S908BXXS7DXAC. Seria Galaxy S22 a fost în atenția presei din domeniu în ultimul timp după afirmația Samsung că cele trei telefoane nu vor primi noua suită de inteligență artificială Galaxy AI.

Pentru a profita de noua actualizare din februarie 2024, trebuie să vă actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune. După cum sugerăm întotdeauna, este important să aveți smartphone-ul actualizat, chiar dacă pare o actualizare minoră.

Cea mai recentă actualizare a seriei Galaxy S22 include doar remedieri de securitate, potrivit SamLover. Există aproape 70 de remedieri introduse în cadrul noii actualizări. Cu aceste patch-uri, actualizarea urmărește să abordeze unele dintre erorile cunoscute care au fost găsite în actualizarea anterioară. Din aceste patch-uri, din partea Google, sunt abordate 58 de vulnerabilități de securitate cu risc moderat și 3 probleme de securitate cu risc ridicat. Opt erori de securitate sunt rezolvate de Samsung.

Seria Galaxy S22 a fost lansată în 2022. Cele trei telefoane au venit cu Android 12 preinstalat. Ulterior seria S22 a mai primit două actualizări majore sub formă de Android 13 și Android 14. Conform promisiunii Samsung, seria Galaxy S22 va mai primi două actualizări majore în viitor, Android 15 și Android 16. Dacă vorbim despre următoarea actualizare semnificativă, atunci este pe cale să primească One UI 6.1 în următoarele două-trei săptămâni.

Actualizările de securitate sunt diferite de actualizările regulate de software, de obicei anuale. Ele remediază defecte sau erori pentru a împiedica accesul hackerilor pe dispozitivul dvs. Actualizările de software adăugă doar noi funcții.

Seria Galaxy S22 este extrem de apreciată de utilizatori, iar Samsung știe acest lucru. În acest fel, chiar în ultima zi din ianuarie 2024, Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra au primit o actualizare surprinzătoare. Samsung a specificat atunci că performanța camerelor a fost îmbunătățită.

Trebuie să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă pe aceste telefoane. Dacă nu ați primit încă actualizarea, atunci trebuie să așteptați ceva timp, deoarece poate dura până ajunge la toate telefoanele. Dar, puteți verifica dacă actualizarea a ajuns pe telefoanele din seria Galaxy S22 prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă vreo actualizare urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea pe telefon.