Actualizare neașteptată pentru seria Galaxy S22, îmbunătățiri la camere

210
O actualizare neasteptata pentru seria Galaxy S22
Sursa foto: galaxyclub.nl

Ieri a fost lansată o actualizare neașteptată pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Nu, nu este o nouă actualizare de securitate. Cu toate acestea, conform listei de modificări, performanța camerei dispozitivelor din seria Galaxy S22 a fost îmbunătățită.

Seria Galaxy S22 a primit actualizarea de securitate din ianuarie înainte de mijlocul acestei luni. Și acum, că luna este aproape de sfârșit, așteptarea părea să fie în mare parte pentru următorul patch – și pentru următoarea actualizare a One UI. Dar se pare că există și alte lucruri planificate de Samsung mai întâi pentru cele trei telefoane din această serie.

Acum, potrivit GalaxyClub, Samsung a fost lansată o actualizare de aproximativ 250MB pentru Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra. Noua actualizare are versiunea de firmware S90*BXXU7DXA6, dar nu include patch-ul de securitate de luna viitoare. Nici erori semnificative nu sunt remediate. Ei bine, conform listei de modificări atașate, primim „Performanță îmbunătățită – Cameră”. Da, camera este din ce în ce mai bună pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra.

Încă o precizare, actualizarea de astăzi nu rezolvă nici „eroarea de ardere”. Acesta este bug-ul care a venit cu upgrade-ul One UI 6.0 și dezactivează mecanismul de schimbare a pixelilor care protejează pictogramele din bara de stare împotriva arderii. Samsung a lansat o remediere pentru acest bug cu interfața One UI 6.1, dar a ajuns momentan doar la seria Galaxy S24. Deși sperăm că soluția va veni până la acel upgrade major pentru seria Galaxy S23, nu este inclusă în actualizarea aceasta.

Galaxy S22 Ultra a fost lansat drept succesor oficial al Galaxy Note 20 și al gamei Note. Galaxy S22 Ultra a fost primul telefon din seria Galaxy S care a venit cu un S-Pen integrat. Telefonul are patru camere la spate și una selfie de 40MP.

Noua actualizare este acum disponibilă deja pe Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra, modele neblocate în rețelele mobile în mai multe țări din Europa. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica imediat manual dacă o puteți descărca deja. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.