Actualizare surpriză pentru Samsung Galaxy A20e

359
samsung galaxy a20e
Sursă foto: RenderHub

Ieri am avut încă o dovadă că Samsung nu uită nici telefoanele sale mai vechi, chiar dacă acestea sunt mid-range sau entry-level și au mai mult de patru ani și jumătate de când sunt pe piață. În acest caz este vorba despre smartphone-ul Samsung Galaxy A20e.

Actualizările de firmware oferă beneficii pentru utilizatorii lor, de la securitate îmbunătățită la performanțe mai bune. Samsung Galaxy A20e cu numărul de model SM-A202F a primit actualizarea cu numărul de firmware A202FXXU5CWF2 / A202FOXM5CWF2 / A202FXXU5CWF1 și o mărime de 341,79 MB. Nivelul de corecție de securitate este 1 mai 2023. Actualizarea este disponibilă și pentru utilizatorii acestui telefon din România. Dacă nu a ajuns încă, poate sosi în orice moment.

Samsung Galaxy A20e: securitatea și stabilitatea îmbunătățite

Potrivit jurnalului de actualizare emis de Samsung, stabilitatea și comportamentul lui Samsung Galaxy A20e au fost îmbunătățite. De asemenea, în materie de securitate dispozitivul este protejat cu funcții de securitate îmbunătățite. Conform Samsung, procesul de actualizare poate include, dar nu este limitat la:

  • Îmbunătățirea stabilității dispozitivului și remedierea erorilor
  • Funcționalități noi sau funcții avansate
  • Alte îmbunătățiri ale performanței

Samsung recomandă ca pentru a utiliza dispozitivul la capacitate maximă să-l mențineți actualizat și să verificați periodic dacă aveți actualizări. Puteți face acest lucru prin Serări –> Actualizare software –> Descărcare și instalare. După o actualizare, nu veți putea reveni la vechiul software ca urmare a politicilor de securitate Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A20e și Galaxy A40!

PLS (Plane to Line Switching) este un tip de afișaj LCD. PLS a fost introdus de Samsung ca un tip îmbunătățit de afișaj LCD. Oferă mai multă luminozitate, unghiuri de vizualizare și imagini mai bune și costuri de producție mai mici.

Galaxy A20e are un ecran cu diagonala de 5,8 inch (14,73 cm) de tip PLS LCD. Are un procesor Samsung Exynos 7884, 3 GB de memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare. Are două camere față (13 + 5 MP) și una frontal de 8 megapixeli. Telefonul are o baterie de 3.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W.

Galaxy A20e a fost unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri Samsung, a fost în topul preferințelor cumpărătorilor în mai multe țări din Europa. Samsung Galaxy A20e a fost lansat în aprilie 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie. Android 11 și One UI 3.1, primite în primite în iunie 2021 sunt ultimele actualizări majore de software. Telefonul mai primește doar sporadic actualizări de securitate și doar în caz de nevoie.