Prima actualizare de firmware pentru căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro

343
Galaxy Buds 2 Pro actualizare
Sursa foto: SamMobile.com

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro au fost lansate în august alături de Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și seria Galaxy Watch 5. Acum, compania a lansat prima actualizare de firmware pentru noile căști Buds 2 Pro. De la lansarea din urmă cu aproximativ o lună noile căști auriculare ale companiei rulează același firwmare.

Prima actualizare pentru Galaxy Buds 2 Pro are versiunea de firmware R510XXU0AVI7, conform SamMobile. A început să fie lansată ieri, împreună cu un scurt jurnal de modificări care susține că stabilitatea și fiabilitatea s-au îmbunătățit. Actualizarea cântărește aproape 6MB, iar proprietarii ar trebui să poată descărca acum firmware-ul prin aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-urile lor conectate. Nu au fost adăugate funcții noi cu această primă versiune de firmware, dar dacă ați avut probleme de stabilitate în utilizarea setului Galaxy Buds 2 Pro, această nouă actualizare le va rezolva.

Cele mai bune căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro devin și mai bune

În acest an, Samsung a lansat, probabil, cele mai avansate căști wireless Galaxy de până acum. După ce a introdus Galaxy Buds 2 în 2021, compania a așteptat un an întreg în loc de șase luni obișnuite pentru a lansa o continuare a modelului precedent. Căștile Galaxy Buds 2 Pro oferă cea mai captivantă experiență audio wireless Samsung de până acum. Noul set vine cu un design compact și conectivitate perfectă pentru orice aspect al vieții tale de zi cu zi.

Noul set wireless are Intelligent ANC (Advanced Intelligent Active Noise Cancellation) pentru a elimina zgomotul exterior. Galaxy Buds 2 Pro permite utilizatorilor să evadeze în propria lume și, în același timp, să rămână conectați la viața lor. Căștile oferă sunet la calitate de studio și alte tehnologii precum HD Voice și 360 Audio cu Direct Multi-Channel. Vedeți mai multe despre Galaxy Buds 2 Pro pe pagina noastră din I❤️Samsung.

HD Voice este o tehnologie audio 4G. Reduce zgomotul de fundal, îmbunătățind în același timp calitatea sunetului apelurilor dvs. Produce un sunet mai clar, vibrant și cu sunet natural, reducând zgomotul de fundal în orice mediu.

Căștile Buds 2 Pro sunt, fără îndoială, cele mai bune căști wireless Samsung de până acum. Galaxy Buds 2 Pro se adresează în special proprietarilor Samsung cu codecul său exclusiv Samsung Seamless. Samsung a încheiat în ultimii ani un parteneriat cu AKG (o subsidiară a Harman International, deținută de Samsung) pentru a regla seria Galaxy Buds. Și acest lucru este evident cu noile căști. Dacă setul Galaxy Buds 2 are un rating IPX2, doar rezistență la stropire, Galaxy Buds 2 Pro foarte rezistent la apă cu ratingul său IPX7.