Actualizare Samsung Galaxy Buds, stabilizează conexiunea Bluetooth

789
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung lansează în mod regulat actualizări pentru căștile sale și acum a apărut o nouă actualizare de firmware pentru Galaxy Buds. Aceasta este deja în desfășurare și a început pe mai multe piețe. Actualizarea urmează după cea din urmă cu aproximativ două luni, care a îmbunătățit streaming-ul și calitatea apelurilor telefonice.

Changelog ce însoțește actualizarea nu este unul mare, menționând doar că va fi stabilizată conexiunea Bluetooth pe Galaxy Buds prin diferite corecții adăugate. Changelog-ul este jurnalul care însoțește actualizarea în care se specifică ce rezolvă respectiva actualizare.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy Buds este disponibilă în SUA și Europa

Această actualizare tocmai a început să se deruleze, astfel încât poate dura un timp până când veți vedea o notificare pe dispozitiv. Actualizarea este disponibilă pe setul wireless Samsung Galaxy Buds în mai multe țări din Europa și în Statele Unite până acum. Nu aven informații dacă a ajuns și în România. Nu ar trebui să treacă mult timp până când actualizarea să fie disponibilă și la noi și peste tot în lume.

Am menționat și altă dată că unii utilizatori s-au plâns că uneori se întrerupe conexiunea Bluetooth când utilizează căștile wireless. Actualizările lansate pentru acest lucru au îmbunătățit oarecum situația, dar problema nu a fost eliminată complet.

Ideea numelui Bluetooth a fost propusă în 1997 de Jim Kardach de la Intel. Acesta a dezvoltat un sistem care să permită telefoanelor mobile să comunice cu calculatoarele. La momentul acestei propuneri citea romanul istoric al lui Frans G. Bengtsson, „Vasele lungi” despre vikingi și regele Harald Bluetooth.

Această nouă actualizare, are versiunea de firmware R170XXU0ASH2, conform SamMobile. Este, de asemenea, destinată și pentru îmbunătățirea conexiunii Bluetooth între Galaxy Buds și orice dispozitiv care este cuplat cu setul wireless. Ce sunt mai exact aceste „corecții adăugate”, conform changelog-ului, nu este foarte clar. Cu siguranță vom vedea ce a rezolvat actualizarea după ce aceasta a fost instalată și în utilizarea de zi cu zi a căștilor Samsung Galaxy Buds.

Pentru a obține această nouă actualizare a firmware-ului Galaxy Buds, trebuie doar să lansați aplicația Galaxy Wearable pe un dispozitiv care este împerecheat cu Galaxy Buds, de exemplu cu un Galaxy Note 9. Vi se va anunța automat că o actualizare este disponibilă. Programul Galaxy Buds Manager este de asemenea disponibil pentru Windows și Mac în cazul în care doriți să actualizați firmware-ul folosind computerul.