Actualizare pentru Galaxy S9, adaugă mai multe opțiuni AR Emoji

1067
Sursa Foto: SamMobile.com

Ultima actualizare pentru Galaxy S9 aduce câteva noi caracteristici care au fost introduse pe gama Galaxy S10. Actualizarea de securitate din iulie – versiunea software G96 * FXXU6CSG8 – pentru Galaxy S9 și S9+ a fost lansată pentru variantele cu procesor Exynos din Germania. Printre altele adaugă mai multe opțiuni de personalizare pentru AR Emoji și oferă suport pentru apeluri și continuitatea mesajelor.

Apelul și Continuitatea mesajelor pe Galaxy S9 sunt o caracteristică elegantă care vă permite să acceptați apeluri și să verificați mesaje noi pe o tabletă Galaxy, atât timp cât acea tabletă este conectată la același cont Samsung ca smartphone-ul pe care îl dețineți și la același operator de telefonie. Deoarece caracteristica utilizează o conexiune de date Wi-Fi sau mobilă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cât de aproape este telefonul. Meniul Apel și Continuitatea mesajelor se află în secțiunea Conexiuni din setările telefonului.

Samsung Galaxy S9 și S9+ aproape de Galaxy S10 ca opțiuni de personalizare

În ceea ce privește AR Emoji, Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt acum mai aproape de gama Galaxy S10 în ceea ce privește opțiunile de personalizare disponibile. Aceasta include posibilitatea de a spune telefonului că sunteți copil (băiat sau fată) în loc de un adult. Acest lucru este minunat dacă aveți un copil căruia îi place să se joace cu AR Emoji pe Galaxy S9 sau S9+. Copilul se poate desfășura și nu trebuie să zâmbească neapărat cu gura închisă înainte ca telefonul să poată transforma fotografia într-un emoji. Conform SamMobile, interfața cu utilizatorul a fost actualizată, de asemenea.

Emoji – cuvântul vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemănarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010. Atunci au fost adăugate în mai multe sisteme mobile de operare.

Proprietarii de Galaxy S9 și S9+ din Germania ar trebui să poată descărca actualizarea software-ului de 533 MB. Doar deschideți aplicația Setări telefon, selectați Actualizare software, apoi apăsați opțiunea Descărcare și instalare. Este posibil să dureze timp până această actualizare ajunge la toată lumea. Totuși prin apăsarea butonului Descărcare și instalare de câteva ori ar trebui ca actualizarea să apară la majoritatea utilizatorilor.

Actualizarea nu pare a fi lansată pe nicio altă piață în acest moment. Nu credem că acest lucru este de durată, probabil că Samsung o va lansa în cel mai scurt timp pe toate piețele. De asemenea, ar trebui să vedem că Samsung Galaxy Note 9 obține și el noile caracteristici. Deocamdată  actualizarea de securitate din iulie pentru phablet-ul Samsung nu a inclus aceste caracteristici. Aproape sigur utilizatorii de Galaxy Note 9 vor primi Apel și Continuitatea mesajelor cu actualizarea de securitate din august.