Actualizare de firmware disponibilă pentru Galaxy Watch Active 2

1245
Sursa Foto: SamMobile.com

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Samsung a lansat o nouă actualizare de firmware pentru Galaxy Watch Active 2. Ultimul model de smartwatch Samsung a primit precedenta actualizare în urmă cu mai puțin de două luni. A fost o actualizare minoră care a adus îmbunătățiri generale de stabilitate pentru smartwatch-ul Samsung.

Noua actualizare este aproximativ pe aceeași linie. Nu aduce nicio funcție importantă sau ceva spectaculos. Cu toate acestea, abordează unele probleme de stabilitate, pe lângă rezolvările obișnuite de erori. Actualizarea este lansată deja pe Galaxy Watch Active 2 din Coreea de Sud și Germania, potrivit SamMobile și adaugă și câteva noi funcții.

Actualizarea Galaxy Watch Active 2 are aproximativ 20MB

Cea mai recentă actualizare a firmware-ului Galaxy Watch Active 2 vine cu numărul de versiune R820XXU1BTA1. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie cu puțin sub 20MB, așa cum se întâmplă adesea pentru aceste actualizări. Changelog-ul – jurnalul care detaliază actualizarea – nu ne spune prea multe dincolo de faptul că stabilitatea sistemului a fost îmbunătățită.

Această actualizare pentru smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 va fi lansată în cele din urmă pentru ambele variante de dimensiuni ale Galaxy Watch Active2 – de 44 și 40mm. După Germania și Coreea actualizarea își va face drum pe tot globul până când fiecare smartwatch Galaxy Watch Active 2 va fi actualizat.

Primele ceasuri efectiv inteligente au apărut pe parcursul anului 2012. Pebble este punctul de referință și un pionier în lumea ceasurilor inteligente. Primul ceas digital a debutat în 1972, a fost numit „Pulsar” și fabricat de Hamilton Watch Company.

Principala noutate este posibilitatea de a afișa imagini WhatsApp pe smartwatch-ul propriu-zis, în loc să vedeți doar conversații în format text. WhatsApp este prima aplicație de chat care poate afișa imagini în mesaje. Cu toate că, înainte de actualizare, puteați primi doar text și orice imagine pe care v-a trimis-o cineva a apărut ca pictogramă a camerei, acum veți putea să atingeți ceasul inteligent și să afișați imaginea.

Chiar dacă au un ecran mic, indiferent dacă ai un Galaxy Watch Active 2 de 44 sau 40mm, este totuși suficient pentru a vedea despre ce este imaginea. Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre imagine, poți oricând scoate-ți telefonul pentru a vedea imaginea primită într-o dimensiune mai mare.

Actualizarea poate veni în orice moment și în România

Poate dura ceva timp, nu mult, până când actualizarea să fie disponibilă în România și în Moldova. În Moldova avem mulți cititori care ne urmăresc constant, le mulțumim pentru acest lucru! Veți primi o notificare când această actualizare este disponibilă pe ceas. De asemenea, primiți o notificare pe smartphone-ul conectat la Galaxy Watch Active 2 când actualizarea este disponibilă. Când este, veți putea descărca aplicația Galaxy Wearable de pe dispozitivul conectat accesând Meniu » Actualizare software Watch » Descărcare și instalare.