Actualizarea din ianuarie ajunge și la seria Galaxy Note 10

221
Seria Galaxy Note 10 primeste actualizarea din ianuarie
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung încă nu a terminat cu lansarea actualizării de securitate din ianuarie pe toate telefoanele sale. Cele mai multe dintre cele eligibile au primit deja această actualizare, dar acum avem parte și de o mică surpriză. Actualizarea din ianuarie ajunge și la seria Galaxy Note 10.

Tot ceea ce face actualizarea este să instaleze cel mai recent patch de securitate pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Penultima generație a seriei Galaxy Note încă primește actualizări de securitate. Seria Galaxy Note 10 a fost lansată în vara anului 2019, acum mai bine de trei ani și jumătate. Chiar și așa Samsung o actualizează cu grijă în fiecare trimestru – ei bine, mai mult sau mai puțin.

Seria Galaxy Note 10 primește actualizarea de securitate din ianuarie

Am scris mai sus că această actualizare este o mică surpriză, dar să nu uităm că seria Galaxy Note 10 este încă foarte mult folosită de utilizatori și una dintre cele mai iubite serii Galaxy Note. Samsung nu uită acest lucru. În noiembrie, dispozitivele au primit actualizarea din octombrie, potrivit GalaxyClub. Deci este logic ca acum în februarie Note 10 să primească actualizarea din ianuarie. Și într-adevăr, o actualizare mare de peste 235MB aduce versiunea de firmware N97*FXXS8HWA3. Actualizarea nu aduce modificări vizuale sau funcționale după instalare. Cu toate acestea, dispozitivul rulează acum pe cel mai recent patch de securitate.

Seria Galaxy Note 10 are șapte modele și variante. În general, versiunile sunt aceleași modele de dispozitiv, dar cu unele caracteristici și specificații diferite, precum cantitatea de stocare internă, procesor sau conectivitate 4 sau 5G.

Am scris recent că Galaxy S10 – un dispozitiv din aceeași generație cu Note 10 – se apropie în curând de sfârșitul perioadei oficiale de suport. Acest lucru nu se aplică încă la seria Note 10, care va continua să primească actualizări trimestriale cel puțin până după vară. Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ au fost lansate cu șase luni după seria Galaxy S10. Deocamdată, securitatea dispozitivelor Galaxy Note 10 este încă bună.

Noua actualizare este acum disponibilă pentru toate modelele Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ din mai multe țări din Europa. Primesc actualizarea toate dispozitivele blocate sau neblocate în rețelele mobile. Trebuie să primiți o notificare în acest sens. Dacă nu doriți să așteptați ca telefonul să vă anunțe singur, mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Este posibil să fie acolo. Dacă nu este, încercați ceva mai târziu.