Actualizarea din iulie ajunge la seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip 5G

226
Actualizarea din iulie ajunge la seria Galaxy S20
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat corecția de securitate Android din iulie 2022 pentru seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip 5G. Aceste telefoane se alătură altor zeci de alte smartphone-uri și tablete Galaxy, inclusiv Galaxy S20 FE, pentru a primi actualizarea de securitate din această lună.

În acest moment SMR (Versiunea de întreținere a securității) din iulie pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra se lansează în mai multe țări europene. Nu ar trebui să treacă mult înainte ca lansarea să treacă granițele către alte piețe la nivel global. Actualizarea este disponibilă atât pentru variantele celulare LTE, cât și 5G ale telefoanelor, deși disponibilitatea poate varia. Noua versiune de firmware pentru seria Galaxy S20 este G98**XXSEFVF4. Asterisc-urile înlocuiesc numerele de model specifice fiecărui model în parte.

Actualizarea de securitate din iulie pentru Samsung Galaxy Z Flip 5G, pe de altă parte, se lansează utilizatorilor din Australia. Actualizarea vine cu versiunea de firmware F707BXXU6GVF7, potrivit AndroidHeadlines. Varianta LTE a originalului Samsung cu clapetă pliabilă, care a sosit cu mult înaintea fratelui său 5G, încă nu a primit cel mai recent SMR.

Seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip 5G primesc patch-ul de securitate din iulie

Alături de o serie de remedieri de vulnerabilități de la Google și Samsung, noua actualizare pentru Galaxy Z Flip 5G conține și îmbunătățiri de stabilitate pentru unele funcții. Dar, ca de obicei, Samsung nu intră în detalii despre ele. Totuși, nu există astfel de bunătăți pentru seria Galaxy S20.

Cu toate acestea, SMR din iulie conține o mulțime de remedieri de vulnerabilități pentru toate dispozitivele Samsung cu Android. Potrivit companiei, lansarea din această lună corectează 23 de vulnerabilități ale sistemului de operare Android, inclusiv trei critice. În plus, obțineți remedieri pentru alte 41 de defecte de securitate care afectează doar dispozitivele Galaxy. Aceste defecte au fost găsite în Samsung Knox, Messages, Contacts, Aplicația Lock, App Linker, Finder și alte servicii de bază.

App Linker este preinstalată pe dispozitivele Samsung Galaxy. Aceasta permite dispozitivului să deschidă direct o pagină web atunci când se face clic pe un link pe o aplicație. Permite deschiderea directă a unei aplicații dacă o pagină web curentă include aplicația.

Samsung a lansat patch-ul de securitate din iulie pe dispozitivele sale de mai bine de o săptămână. Zeci de smartphone-uri și tablete Galaxy eligibile au preluat actualizarea până acum. Compania continuă să adauge noi modele la petrecere cu fiecare zi care trece. Trio-ul Galaxy S20 și Galaxy Z Flip 5G sunt cei mai recenți beneficiari.

Dacă utilizați oricare dintre aceste dispozitive Samsung, ar trebui să primiți o notificare de actualizare în scurt timp. De asemenea, puteți verifica manual actualizările mergând la Setări -> Actualizare software și, dacă actualizarea este cumva acolo, apăsați Descărcare și instalare.