Actualizarea din iunie 2022 lansată pentru Galaxy A73 și Galaxy Z Fold 2

284
Actualizarea din iunie pentru Galaxy A73
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat corecția de securitate Android din iunie 2022 pentru alte două dispozitive. Galaxy Z Fold 2 și Galaxy A73 5G sunt cele mai recente telefoane care au primit actualizarea de securitate din această lună. Probabil Samsung va ridica ritmul actualizărilor în perioada următoare pentru că față de alte luni puține dispozitive au primit până acum actualizarea din iunie.

Samsung a fost primul brand de smartphone Android care a lansat actualizarea de securitate din iunie 2022, iar Galaxy Tab S7 a fost primul dispozitiv care a primit-o. A urmat seria Galaxy S21 și seria Galaxy S22 iar actualizarea se lansează acum pe Galaxy A73, conform SamMobile.

În momentul scrierii acestui articol, SMR (Security Maintenance Release) din iunie pentru Galaxy Z Fold 2 este disponibil pentru utilizatorii din Germania. Actualizarea vine cu versiunea de firmware F916BXXU2GVE9 și are o greutate de 1,9GB. Ar trebui să ajungă în curând și în alte țări europene și să intre treptat pe piețe din mai multe regiuni, inclusiv în România.

Galaxy A73 primește actualizarea de securitate din iunie

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A73 vine cu versiunea de firmware A736BXXU1AVE3. Noua actualizare aduce remedieri pentru zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate cunoscute. Actualizarea a debutat în Malaezia și ne așteptăm să ajungă în alte țări asiatice și europene în următoarele zile.

Încă nu știm ce probleme specifice rezolvă noua actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy A73 și Samsung Galaxy Z Fold 2. Dincolo de „securitatea și stabilitatea dispozitivului au fost îmbunătățite” probabil vor fi și unele probleme specifice Samsung și Android.

Principala atracție turistică din Malaezia este Petronas Towers din Kuala Lumpur. Turnurile gemene au fost construite în anii 1995-1998. Fiecare turn are 88 de etaje și o înălțime de 452 m. Construcția lor a costat peste un miliard de dolari.

Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat în luna august 2022 cu disponibilitate din septembrie. Are procesorul Snapdragon 865 5G+ (7 nm+) la bord și Android 10. În acest moment are Android 12 și One UI 4.1. Va primi cel puțin încă o actualizare a sistemului de operare Android în viitor.

Samsung Galaxy A73 a fost lansat la începutul acestui an cu Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0. În viitor, va primi patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Dacă utilizați oricare dintre aceste telefoane veți primi o notificare în zilele următoare. De asemenea, puteți verifica manual actualizările OTA (over the air) din meniul Actualizare software din aplicația Setări. Dacă este acolo apăsați Descărcare și instalare! Dacă actualizarea nu a sosit mai așteptați câteva zile și verificați din nou, poate sosi în orice moment.