Actualizarea din mai 2023 lansată pentru Galaxy S10 Lite

146
Actualizarea dim mai 2023 lansata pentru Galaxy S10 Lite
Sursa foto: sammyfans.com

Chiar dacă luna mai se apropie de sfârșit Samsung nu a terminat cu actualizările de securitate din această lună. Acum utilizatorii de telefoane Galaxy S10 Lite au început să primească patch-ul de securitate Android din mai 2023 alături de o nouă actualizare de software. Aceasta rezolvă multe probleme de securitate din partea Google și Samsung. Este îmbunătățită și funcționalitatea One UI.

Actualizare de securitate din mai 2023 pentru Samsung Galaxy S10 Lite a fost lansată în Brazilia. Compania va extinde această actualizare în zilele sau săptămânile următoare la nivel global. Actualizarea de securitate se concentrează în primul rând pe îmbunătățirea securității și confidențialității dispozitivului. În același timp, vă asigură că obțineți performanțe fără probleme și fără erori pe dispozitivul dvs., cu o stabilitate optimizată a sistemului.

Samsung Galaxy S10 Lite – actualizarea din mai

Mai mult, actualizarea din mai 2023 pentru dispozitivele Samsung Galaxy corectează peste 70 de probleme, inclusiv 5 critice, 46 ridicate și una moderată de diferite expuneri la vulnerabilități. Compania a rezolvat problemele cu Bootloader, Blocarea aplicației, Setările de apel și altele. Este o lansare inițială, așa că poate dura ceva timp pentru a ajunge la toate dispozitivele eligibile.

Cea mai recentă actualizare pentru Samsung Galaxy S10 Lite vine cu versiunea de firmware G770FXXS7HWE1 în Brazilia, potrivit Sammyfans. Utilizatorii vor trebui să descarce un pachet de 264,37MB pentru a instala cea mai recentă actualizare pentru a obține o experiență mai bună. Având în vedere că acest telefon are în jur de trei ani și jumătate de la lansare o corecție de securitate este binevenită. Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite au fost retrogradate în martie de Samsung la actualizări trimestriale.

Securitatea este una dintre prioritățile de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

S10 Lite a fost lansat la începutul anului 2020 cu Android 10 și One UI 2.0. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3 la începutul lui 2021. Telefonul a primit apoi Android 12 și One UI 4.0, urmat de Android 13 și interfața aferentă. Nu va primi Android 14!

Utilizatorii de Galaxy S10 Lite vor primi o notificare atunci când noua actualizare a ajuns pe telefon. De asemenea, dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit. Mergeți la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu este disponibilă, verificați din nou mai târziu, poate sosi în orice moment.