Actualizarea din mai ajunge și la Samsung Galaxy Tab S6 Lite

248
Actualizarea din mai Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Sursa foto: sammobile.com

Este jumătatea lunii mai, dar Samsung încă mai are de lucru cu trimiterea actualizărilor de securitate din această lună. Acum o altă tabletă a companiei primește patch-ului de securitate din această lună: Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Actualizarea a fost lansată în Coreea și, teoretic, nu ar trebui să dureze mult până când actualizarea ajunge pe mai multe piețe.

După cum a dezvăluit Samsung la începutul lunii, corecția de securitate din mai 2023 rezolvă 76 de defecte de securitate care afectează sistemul de operare Android și software-ul Samsung pe smartphone-urile și tabletele sale. 21 dintre aceste probleme țin de compania Samsung, iar de celelalte este responsabilă compania Google. Potrivit Samsung, șase dintre aceste vulnerabilități au fost critice, în timp ce 56 de vulnerabilități au fost etichetate „înalte” amenințări de securitate.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește patch-ul de securitate din mai

În Coreea actualizarea este disponibilă pentru tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite cu numărul de model SM-P615N. Noua actualizare de securitate are versiunea de firmware P615NKOS5FWD2, potrivit SamMobile. Jurnalul oficial de modificări menționează securitate îmbunătățită și nimic altceva. Este un patch de securitate de rutină menit să protejeze tableta de atacuri rău intenționate.

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite a fost anunțat în aprilie 2020. Dispune de afișaj TFT cu diagonala de de 10,4 inch (26,41 cm), are un procesor Exynos 9611 și a fost lansată cu Android 10. A primit apoi Android 11, Android 12L și Android 13 și One UI 5.0. Nu va primi Android 14. Tableta are 4GB de memorie RAM și 64 / 128GB capacitate de stocare. Galaxy Tab S6 Lite (2020) are o baterie de 7.040 mAh.

Memoria RAM și stocarea sunt locuri în care să vă păstrați datele, dar fac lucruri foarte diferite. Memoria RAM se șterge atunci când telefonul este oprit. Pe de altă parte, stocarea rămâne intactă indiferent de câte ori închideți telefonul.

Deși actualizarea este disponibilă doar în Coreea deocamdată, utilizatorii Galaxy Tab S6 Lite din alte piețe ar trebui să primească firmware-ul în curând. Rețineți că actualizările sunt lansate în etape. În acest fel, chiar dacă a început într-o tară, este posibil să nu o primiți imediat. Se lansează în etapizat, așa că poate dura ceva timp până ajunge la toată lumea.

Ca de obicei utilizatorii de Galaxy Tab S6 Lite trebuie să primească o notificare. Dacă nu a ajuns și nu mai ai răbdare, poți merge la Setări -> Actualizare software. Acolo, puteți vedea dacă actualizarea este disponibilă sau nu. Dacă este acolo apăsați Descărcați și actualizați. Dacă nu, poate dura ceva timp până când tableta să vă anunțe că este disponibilă o nouă actualizare.