Actualizare majoră pentru Samsung Gear S3 și Gear Sport

1305

Samsung lansează o actualizare majoră pentru Gear S3 și Gear Sport, care introduce o serie de caracteristici noi în smartwatch-uri. Actualizarea este disponibilă în prezent în Statele Unite și Canada cu o extindere mai amplă pe mapamond în următoarele zile.

Actualizarea pentru Samsung Gear S3 poartă versiunea de firmware R760XXU2DSA1. De asemenea, aduce pe smartwatch versiunea 4.0.0.2 a sistemului de operare Tizen. Ultima actualizare pentru Gear S3 aduce o serie de îmbunătățiri în utilizarea și funcționalitatea ceasului, potrivit SamMobile. Samsung Health suportă acum mai multe tipuri antrenamente de interior și antrenament back-to-back. Samsung Health Widget beneficiază, de asemenea, de suport pentru informațiile referitoare la etapele de somn. Panoul rapid are o interfață îmbunătățită pentru o interacțiune mai rapidă și mai ușoară.

Setările ceasului beneficiază de două moduri avansate – teatru și somn – care pot fi, de asemenea, comutate din panoul rapid. Meniurile de setări au fost, de asemenea, reclasificate. Panoul de notificare prezintă acum imaginea MMS primită și redă în mod automat imagini GIF și alte imagini animate. Aplicația Mesaje vă permite să salvați schițe de mesaje și să acceptați peste 1.000 de emoji.

Actualizarea pe Gear S3 ocupă 300 MB iar pe Galaxy Watch 299,13 MB

Așa cum am spus mai devreme, actualizarea este în prezent disponibilă pentru a fi descărcată numai în SUA și Canada. Ocupă aproape 300 MB. Actualizarea este lansată în faze și poate dura ceva timp înainte de a ajunge în regiunea și la dispozitivul dvs. Ar trebui să primiți o notificare atunci când este disponibilă pentru Gear S3. De asemenea, puteți verifica manual actualizările prin lansarea aplicației Galaxy Wearable -> Despre ceas -> Update Software Watch -> Actualizare acum.

Emoji vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemănarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010, după ce au fost adăugate la mai multe sisteme mobile de operare.

De asemenea, potrivit IotGadgets și utilizatorii Gear Sport se vor bucura. Samsung Gear Sport a primit o actualizare foarte asemănătoare cu cea lansată pentru S3. Gear Sport a fost actualizat la versiunea R600XXU1BSA1 / R6000XA1BSA1 cu Tizen 4.0.0.2. Actualizarea firmware-ului pe Gear Sport ocupă un spațiu de 299,13 MB. Dimensiunea de descărcare poate varia ușor, în funcție de codul CSC (Card Security Code), care este specific pentru fiecare țară.

Actualizare este asemănătoare cu cea pentru S3. Samsung Health are acum suport pentru antrenamente de interior și antrenament back-to-back. O mulțime de alte îmbunătățiri pentru Samsung Health Widget, somn, panou rapid, mesaje, muzică și multe altele.

Această actualizare este disponibilă momentan doar în SUA și Canada. Apoi va fi lansată în alte regiuni în viitorul apropiat. Ar trebui să primiți o notificare automată când începe actualizarea. În cazul în care nu primiți notificarea puteți verifica manual lansarea aplicației prin Galaxy Wearable -> Despre ceas -> Update Software Watch -> Actualizare acum.