Actualizarea din martie 2024 lansată pentru Fold 4 și Flip 4

112
Actualizarea din martie 2024 lansata pentru Fold 4 si Flip 4
Sursă foto: SamMobile.com

Samsung este în plin proces de lansare a actualizării de securitate din martie 2024 pentru dispozitivelel sale compatibile. După ce a lansat actualizarea pentru unele dispozitivele Galaxy de ultimă generație, inclusiv Fold 5, Flip 5, seriile Galaxy S24, Galaxy S23 și Galaxy S22, acum compania a început să lanseze aceeași actualizare pentru Fold 4 și Flip 4.

Samsung Galaxy Z Fold 4 a început să primească actualizarea de securitate din martie 2024 în SUA cu numărul de versiune F936USQS4EXBD. Actualizarea a fost lansată pentru modelele blocate în rețelele mobile din SUA, conform SamLover. Momentan, actualizarea nu este disponibilă pentru Galaxy Z Fold 4 neblocat în rețelele mobile.

Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 4 primește actualizarea tot în SUA atât pentru variantele blocate, cât și pentru cele deblocate în rețelele mobile. Varianta blocată primește actualizarea cu versiune de firmware F721USQS4EXBD. În timp ce modelele libere de rețea primesc actualizarea cu numărul de versiune de firmware F721U1UES4EXBD. Ne așteptăm ca actualizarea pentru Fold 4 și Flip 4 să se extindă la nivel global în următoarele zile.

Cea mai recentă actualizare pentru cele două pliabile nu aduce nicio caracteristică nouă pentru cele două dispozitive. Sunt doar îmbunătățirile interne noi pentru dispozitive, care vor oferi mai multă protecție împotriva amenințărilor externe. Împreună cu modificările legate de securitate actualizarea va oferi, de asemenea, câteva îmbunătățiri suplimentare sistemului, care pot îmbunătăți performanța și stabilitatea diferitelor funcții.

Compania Google a fost amendată de mai multe ori de-a lungul anilor. Una dintre cele mai mari amenzi a venit în 2017, când Comisia Europeană a amendat Google cu 2,4 miliarde de euro pentru încălcarea unor reguli antitrust.

Actualizarea de securitate din martie 2024 rezolvă în total 46 de probleme din partea Google și Samsung. Partea ce aparține de Samsung constă din nouă îmbunătățiri care privesc în special telefoanele și tabletele Galaxy.

Dacă întâmpinați probleme în timp ce utilizați orice funcție de pe dispozitiv, atunci ar trebui să actualizați dispozitivul la cea mai recentă actualizare, astfel încât să le poată rezolva. Trebuie să primiți o notificare când patch-ul de securitate din aprilie ajunge pe Galaxy Z Fold 4 și Flip 4. Alternativ puteți verifica prin Setări -> Actualizare software și apoi faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare. Dacă actualizarea este acolo urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cea mai recentă actualizare.