Samsung continuă cu lansarea actualizării de securitate din martie la tot mai multe dintre telefoanele sale. Acum actualizarea a fost lansată pentru Galaxy A53, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Noua actualizare nu aduce nimic special pe aceste telefoane, doar cel mai recent patch de securitate.

Adesea, actualizările Samsung aduc diverse îmbunătățiri telefonului tău. O funcție nouă, o remediere a unor erori sau poate unele optimizări. Dar, de multe ori, o actualizare aduce cu adevărat doar cel mai recent patch de securitate. Vedem o astfel de actualizare acum pe Galaxy A53, Galaxy Z Fold 4 și Flip 4.

Galaxy A53, Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 primesc actualizarea din martie

Samsung Galaxy A53 primește o actualizare de peste 233MB la versiunea de firmware A536BXXS5CWB6. Samsung Galaxy Z Fold 4 primește un pachet de peste 417MB, cu firmware-ul la bord F936BXXS2CWB5. Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy Z Flip 4 primește versiunea de firmware F721BXXS2CWB5. Actualizarea sosește într-o varietate de țări din lume, inclusiv în Europa și în România.

În toate cazurile, lista de modificări este scurtă, indicând doar instalarea patch-ului de securitate din martie. Conține aproximativ 50 de îmbunătățiri de la Google și 17 de la Samsung. De la Samsung una este critică și se aplică telefoanelor cu procesor Qualcomm, potrivit GalaxyClub. La Galaxy A53 nu este cazul, dar Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 da.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Galaxy Themes este un serviciu de conținut decorativ care îți permite să aplici un nou design pe dispozitiv. Imagini de fundal, pictograme, interfețe pentru apeluri și mesaje, elementele de design sunt integrate într-un mod natural și organic.[/vc_message]

În plus, există și o serie de remedieri pentru One UI de la Samsung, care includ Galaxy Themes, tastatura, aplicația Telefon și conectivitatea Bluetooth. Imediat izbitor este, desigur, ecranul de actualizare actualizat, cu o nouă imagine și noua „bară de descărcare”.

Pe toate cele trei telefoane menționate, actualizarea este acum disponibilă pentru modelele neblocate în rețelele mobile din Europa. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica disponibilitatea manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Modele Galaxy A53, Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile vor urma și ele în scurt timp.