Actualizarea din noiembrie 2023 lansată pentru seria Galaxy S20

258
Actaulizarea din noiembrie 2023 lansata pentru seria Galaxy S20
Sursa foto: via samlover.com

Chiar dacă încă foarte multă lume așteaptă Android 14 și One Ui 6.0, Samsung lansează și corecția de securitate din noiembrie 2023 pentru dispozitivele Galaxy eligibile. Compania are foarte multe dispozitive care vor primi actualizarea din noiembrie 2023, dar între acestea sunt și unele emblematice mai vechi care nu au primit noul patch de securitate. Acum actualizarea din noiembrie 2023 a fost lansată pentru seria Galaxy S20.

Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra au început să primească cea mai nouă actualizare de securitate. Cu cel mai recent patch de securitate Samsung aduce câteva îmbunătățiri noi la funcționalitatea internă a dispozitivelor. Cea mai recentă actualizare a fot lansată ieri în Europa pentru ambele variante 4G și 5G. Merită remarcat faptul că Galaxy S20 FE a primit deja actualizarea de securitate din noiembrie 2023.

Pentru identificarea noilor actualizări, utilizatorii care dețin variantele 4G ale Galaxy S20 și Galaxy S20+ pot identifica cea mai recentă actualizare după numerele de versiune de firmware G980FXXSIHWJD și, respectiv, G985FXXSIHWJD. Între timp, variantele 5G ale Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra primesc noua actualizare cu numerele de versiune de firmware G981BXXSIHWJD, G986BXXSIHWJD și, respectiv, G988BXXSIHWJD.

Cea mai recentă actualizare pentru seria S20 aduce o grămadă de rezolvări de probleme din partea Google și Samsung. Toate acestea vor îmbunătăți securitatea dispozitivelor la nivel intern, potrivit SamLover. Este un lucru foarte important mai ales că aceste telefoane vor avea în curând patru ani de piață. Intrând în detalii, cel mai recent patch de actualizare rezolvă mai mult de 60 de probleme de vulnerabilitate ale sistemului de operare Android și ale dispozitivelor Galaxy.

Galaxy S20 Ultra a fost primul telefon Samsung din seria Galaxy S cu numele Ultra. Samsung a avut și o serie Samsung Ultra Edition, lansată în iunie 2006. Atunci modelul X820 a fost considerat „cel mai subțire din lume”, cu doar 6,9 mm grosime.

Actualizarea pentru telefoanele din seria Galaxy S20 este disponibilă în toată Europa, inclusiv în România. Trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă, dacă nu ați primit-o deja. Dacă nu ați primit notificarea puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare Software -> Descărcați și instalați. Este posibil să fie acolo. Dacă nu este, încercați ceva mai târziu.