A patra actualizare One UI Watch 4.5 beta lansată pentru Galaxy Watch 4

208
A patra actualizare One UI Watch 4.5 Beta pentru Galaxy Watch 4
Sursa foto: tizenhelp.com

Samsung a lansat a patra versiune beta One UI Watch 4.5 bazată pe Wear OS 3.5 pentru seria Galaxy Watch 4. A remediat cu noua actualizare unele probleme majore care au fost identificate în a treia versiune beta. Versiunea de firmware R8**XXU1ZVG3 a fost lansată pentru a remedia unele probleme cunoscute și pentru a îmbunătăți software-ul.

Jurnalul de modificări menționează că a fost rezolvată problema de nepotrivire a conexiunii Bluetooth. În același timp, aplicația Galaxy Wearable a fost îmbunătățită în noua versiune. În plus, a fost stabilizată secțiunea față a ceasului și funcția de mod de dormit, potrivit TizenHelp. De asemenea, a îmbunătățit aplicația Weather, aplicația de mesaje și aplicația pentru baterie. Actualizarea a remediat și eroarea cu ecranul Samsung Health care nu răspunde în timpul exercițiilor.

One UI Watch 4.5 Beta la a patra actualizare

Samsung a remediat problemele legate de tremurul timpului în Cronometru; modul de repaus; fețele ceasului; blocarea interfeței de utilizare a sistemului; și aplicația Mesaje. Samsung a spus că noua actualizare ar trebui să îmbunătățească și durata de viață a bateriei la seria Galaxy Watch 4 în comparație cu versiunile beta anterioare ale One UI Watch 4.5.

Conform Samsung, versiunea stabilă a One UI Watch 4.5 pentru Galaxy Watch 4 va fi lansată în Q3 2022. Pentru a descărca cea mai recentă versiune beta, mai întâi trebuie să instalați cel mai recent plugin Watch4 Manager pe smartphone.

Watch sau ceas în limba engleză. Unul dintre cele mai scumpe ceasuri vândute vreodată la licitație (ceas de mână) a fost Patek Philippe Grandmaster Chime Ref. 6300A-010. A fost vândut cu 31,19 milioane USD la Geneva pe 9 noiembrie 2019.

Recent, Samsung a menționat lansarea unei versiuni stabile a noului software One UI Watch 4.5 pentru seria Galaxy Watch 4, Cu aceste noi remedieri, compania este aproape de versiunea finală. Firmware-ul cu terminația ZVG3 a fost lansat atât în ​​Coreea de Sud, cât și în SUA.

Pentru a instala noua actualizare, trebuie să actualizați și pluginul Galaxy Watch la cea mai recentă versiune. Deschideți aplicația Galaxy Wearable, alegeți Galaxy Watch 4, apoi navigați la Setări -> Actualizare software Watch și apoi apăsați pe Descărcare și instalare.