O nouă actualizare pentru Samsung Internet facilitează navigarea pe web

239
Samsung Internet
Sursa foto: samlover.com

Samsung Internet este foarte popular printre browsere deoarece oferă mai multe caracteristici care îl fac mai interesant și mai sigur. Pentru securitate, oferă câteva funcții utile, cum ar fi modul secret, în care puteți proteja filele cu o parolă, astfel încât să poată fi deschise numai de către tine. Samsung Internet primește noi funcții cu o nouă actualizare.

Samsung Internet este o aplicație de browser care oferă o mulțime de funcții utile care permit utilizatorilor să acceseze conținutul lor preferat de pe Internet. Aceasta este o aplicație originală Samsung care este disponibilă pentru fiecare dispozitiv Galaxy. Browserul de Internet Samsung are și o funcție anti-urmărire, care vă protejează de a fi urmărit de site-uri web. Pentru mai multă utilitate, acceptă și redarea video în fundal, iar cu One UI  6, va suporta și mai multă personalizare a interfeței sale pentru dispozitivele Galaxy, inclusiv smartphone-uri și tablete.

Samsung Internet primește mai multe îmbunătățiri

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația Samsung Internet, care vine cu versiunea 23.0.0.47. Odată cu cea mai recentă actualizare, Samsung a adus câteva modificări noi aplicației. Acum poate salva un istoric mai lung și, de asemenea, vă va ajuta să introduceți rapid adresele site-urilor web. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Samsung Internet și Google Chrome!

Înainte, browserul putea să-și amintească doar 500 de adrese web din istoric și să le rețină doar 60 de zile. Cu cea mai recentă actualizare, browserul de Internet Samsung va extinde istoricul salvat până la 90 de zile. Acest lucru este foarte util pentru oameni, deoarece uneori au nevoie să redeschidă pagini importante.

URL – Uniform Resource Locator sau o adresă web. Este o referință la o resursă web care specifică locația acesteia într-o rețea de calculatoare. Standardul URL a fost introdus în 1994 de către Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web-ului.

În plus, veți obține încă o îmbunătățire în bara de adrese URL, potrivit SamLover. Atunci când introduceți orice nume de site în bară, acesta îl va completa automat, astfel încât nu trebuie să introduceți numele complet și să deschideți rapid adresa. Recent am scris că Samsung va intreoduce caracteristici ChatGPT în browserul său.

Dacă doriți să faceți upgrade la browserul Samsung versiunea 23.0.0.47, singura dvs. opțiune este Galaxy Store pentru moment. Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare ar trebui să apară și în Magazinul Google Play foarte curând, în cazul în care nu doriți să mergeți pe ruta Galaxy Store.